Čim nastupi lepo i toplo vreme ostavljamo čizmice i patike sa strane i ulazimo u naše omiljene sandale. U sandalama noge slobodno dišu i zato je veoma bitno da stopala i nokti budu negovani. Što pre krenite sa sređivanjem noktiju i izaberite neke od sledećih nijansi lakova za nokte koji se odlično uklapaju uz raznovrsne modele letnjih sandala.
1.    Ledeno plava boja
Ako sandale sadrže više boja kao što su crvena, plava i oker onda slobodno izaberite lak za nokte u ledeno plavoj boji. Ovu nijansu možete nositi i uz sandale u neutralnim bojama kao što su bež, crna i bela.

2.    Čista bela boja
Sa belim lakom za nokte nikada ne možete pogrešiti jer se slaže uz sve. Ovog leta nosite ga uz šarene kao i sandale sa pom pom lopticama.

3.    Bež boja
Ako imate sandale sa etno motivima ili kolor bloking sandale onda je najsigurnije da izaberete bež sjajni lak za nokte.

4.    Crvena boja
Crveni lak za nokte možete nositi uz crvene sandale sa trakicama kao i uz bele sandale sa nitnama. Na taj način ćete ostvariti balans između klasičnog i urbanog stila.

5.    Elektrik plava boja
Od tamnijih nijansi stilisti za ovo leto preporučuju elektrik plavi lak za nokte. Ovaj lak slobodno kombinujte uz sandale u drugim nijansama plave boje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име