Ako obnavljate letnju garderobu i planirate da nabavite neki novi i moderan komad odeće ili modni detalj onda Vas sigurno interesuje šta će biti u trendu ovog leta. Modni stručnjaci su izdvojili, a mi Vam predlažemo da pogledate koji su to vrući modni trendovi koje će dame obožavati da nose ovog leta.
1.    Upadljive pruge
Pruge su tipičan letnji print. Međutim, ovog leta će se umesto klasičnih pruga sve više nositi upadljiva prugasta odeća. Nosiće se vertikalne, dijagonalne, horizontalne, velike kao i pruge u različitim bojama. Za početak možete nabaviti prugastu haljinu, košulju ili pak kupaći kostim u raznobojnim prugama. Slobodno ovog leta kombinujte pruge od glave do pete.


2.    Grafički cvetni printovi
Cvetni print se smatra vanvremenskim printom i samim tim nikada neće izaći iz mode. Ovog leta dominiraće haljine, maksi suknje i kombinezoni sa upadljivim i raznobojnim cvetnim dezenima.


3.    Resasti detalji
Bez resastih detalja se ne može zamisliti nijedan modni segment ovog leta. Rese će biti prisutne kako na odeći i obući tako i na nakitu. Modni stilisti savetuju da ne preterujete sa resama već je sasvim dovoljan jedan komad odeće ili modni detalj koji na sebi sadrži resaste detalje.


4.    Kombinezoni sa širokim nogavicama
Najlakša letnja odevna kombinacija koja uvek izgleda elegantno i ženstveno podrazumeva kombinezone sa širokim nogavicama.Postoje različiti stilovi ovih kombinezona tako da ih bukvalno možete nositi u svim prilikama.

5.    Upadljivi akcenti
Minimalizam neće biti aktuelan ovog leta. Umesto njega dominiraće odeća i modni detalji sa upadljivim akcentima kao što su farmerke sa izvezenim detaljima, bluze sa karnerima, sandale sa nitnama ili raznobojnim pom pom lopticama, kao i kupaći kostimi na jedno rame i sa karnerima. Ovakva moda će sigurno vladati od maja pa sve do početka septembra, a možda i duže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име