Danas je glatka, nežna i zdrava koža postala imperativ. Žene, a i muškarci, trude se da njihova koža izgleda što lepše a preduslov za to je da nema dlačica. Jedna od najvećih nedoumica kada je koža u pitanju su neželjene dlačice i to kako ih se rešiti.
Na tržištu, danas, može se naći mnogo krema za depilaciju, voskova i brijača, na vama je samo da odaberete da li želite da depilacija bude bezbolna i koliko trajna. Problem kod svih navedenih metoda uklanjanja dlačica je što ni jedna nije trajna. Dlačice će se, ma koliko vi truda uložili, vratiti opet. Prateći problemi su neizbežni, crvenilo, urastanje dlačica, jačanje korena kao i trajna ostećenja kože. Međutim, svi ovi problemi mogu se lako prevazići trajnom laserskom epilacijom.
Epilacija je savremena metoda trajnog uklanjanja dlačica. Laserska epilacija je najbolje rešenje za sve koji imaju pojacanu maljavost, probleme sa urastanjem, iritacije nakon brijanja, crvenilo, a svakako i za one koji žele da se reše dlačica na duži vremenski period.
Epilaciju je najvažnije da izvode obučena lica i na savremenim laserima.
Laserska epilacija je bezbolna metoda, sem blagog osećaja topote i minimalnog osećaja peckanja ne bi trebalo osećati ništa.


Evo par saveta za lasersku epilaciju.
Mesec dana pre zakazane epilacije ne treba uklanjati dlačice iz korena (odnosi se na metode tople/hladne depilacije i uklajanja dlačica pincetom).
Dan pre zakazane laserske epilacije obrijati regiju koje ce se laserom tretirati.
Par dana pre i par dana posle epilacije ne ici u solarijum, i ne izlagati se jakom suncu, bez adekvatne kreme sa zaštitnim faktorom.
U zavisnosti od tipa kože, jačine maljavosti i regije koja se tretira laserom potrebno je uraditi seriju od 7 do 10 tretmana. Izmedju tretmana dlačice uklanjati brijačem ili depil kremama (nikako voskom ili pincetom).
Tretmani se izvode u razmaku od tri nedelje do mesec dana. Obavezno je uraditi seriju tretmana (minimum 7 puta) da bi se dlačice potpuno uklonile.
Nega kože dok se tretira laserom je obavezna. Hidrirajte kožu redovno.
Nemojte čekati, zima je najbolji period kada treba započeti lasersku epilaciju.
Dočekajte sledece leto spremne i zauvek oslobodjene dlacica.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име