Letnje torbe za svaki dan su veoma raznovrsne. Mogu biti različitih veličina, boja, napravljene od raznih materijala od kojih prednjače one od rafije, ili kombinacije kože i rafije. Radi se o lepim modelima koji se dobro uklapaju uz svakodnevne letnje kombinacije. Možete ih nositi po gradu uz lagane haljine i sandale sa kaiševima. Neke su dovoljno prostrane tako da u njih mogu stati sve one potrepštine za plažu ili bazen. Neke su male, ali dovoljne za one najosnovnije stvari. Dobra strana ovih tašni jeste što se lepo slažu kako uz patike tako i uz papuče i sandale. Neke modele možete kombinovati čak i uz štikle.

Letnje torbe za svaki dan su praktične i lepe tako da će sigurno upotpuniti svaku vašu odevnu kombinaciju. Pogledajte neke od najpopularnijih modela koje viđamo svuda tokom ovog leta. Slobodno ih nabavite jer se radi o tašnama koje će još dugo biti u modi.

Letnje torbe za svaki dan od rafije

Prve na listi jesu vrući trend proleća i leta raskošne tašne od rafije . Ove tašne imaju i kožne delove najčešće oko rubova, kaiševa, kao i kožni dodatak napred u vidu novčanika. Ovi kožni delovi su u prelepim neonskim i svetlim bojama kao što su žuta i roze. Takođe mogu imati i detalje i to pom pom loptice koje su veliki hit već nekoliko sezona i nalaze se ne samo na tašnama već i na suknjama, bluzama, sandalama. Razigrane su i potpuno odgovaraju letnjom ambijentu.

Tašne su prostrane pa ih možete nositi po gradu kada idete u kupovinu, takođe su idealan izbor za piknik kao i za plažu i bazen. Rafija je u neutralnoj boji tako ne morate da brinete da li će se ove tašne slagati sa vašom tufnastom ili cvetnom haljinom.

Sa prugama

Delimo sa vama najveće trendove leta, a među njima su i pruge kao dezen odnosno prugaste tašne kao modni detalj. Ove tašne mogu biti od različitog materijala. Klasične prugaste tašne od rafije u obliku korpe za svaki dan, pismo tašne za odlazak do prodavnice ili na kafu sa prijateljicama, tote, velike ceger tašne za odlazak u veliki šoping, tašne za rame koje imaju zanimljive kombinacije prugastih i animal print dezena. Izbor je veliki, teget bele ili crno bele pruge su najčešće jer su simbol leta i mora. Mada tašne mogu imati i kombinaciju raznobojnih pruga. Ovi modeli se takođe lepo uklapaju uz uglavnom sve odevne kombinacije. Možete ih slagati sa odećom. Odnosno da nosite teget belu prugastu tašnu uz teget belu prugastu bluzu ili haljinu.

Štrikane letnje torbe za svaki dan

Mnoge žene smatraju da je leto savršen trenutak za nošenje štrikaniih odevnih komada kao i modnih detalja. Štrikane tašne su raznovrsne, pre svega po veličinama i modelima tako da ima za svačiji ukus po nešto. Vuku na starinski, retro stil, ali u mnogome su modernizovane i prilagođene savremenim trendovima. Možete izabrati okrugle, klasične modele koje su naše mame obožavale da nose. Tu su i modernije varijante koje podsećaju na koš jer su mrežaste ili one za rame sa lančić kaišem. Izaberite svoj model jer se radi o vanvremenskim tašnama koje će se uvek nositi.

Resaste clutch tašne

Rese ili pom pom loptice su detalji koji krase svaku drugu tašnu koju viđamo na ulicama. Prisutne su tokom cele godine. Male resaste tašne su takođe dobar izbor za svakodnevne aktivnosti po gradu. Pored crnih i braon, žene sve češće biraju i modele u svetlijim bojama kao što su žute ili roze nijanse. Idealno se slažu kako uz elegantnije štikle tako i uz gladijator sandale. Rese su vanvremenski trend tako da nećete zažaliti ako nabavite jedan ovakav model. Materijal ,boja i dizajn su lično vaš izbor. Možete pored clutch nabaviti i druge modele sa resastim detaljima. Izbor je veliki jer su rese prisutne svuda. Možete ih nositi u boho stilu uz boho bluze, tunike, suknje ili haljine. Takođe lepo stoje i uz jednostavnije kombinacije.

Braon tašne

Žene su ranije birale uglavnom crne tasne čak i za leto. Crna boja se najlakše kombinuje sa svim ostalim bojama i printovima, ali i uvek izgleda elegantno i pomalo neupadljivo. Međutim, poslednjih godina mnoge modne kuće su počele da proizvode zanimljive modele i nijanse pa su se i žene ohrabrile i počele da nabavljaju tašne u drugim bojama kao i sa upadljivim printovima. Braon tašne su druge po popularnosti nakon crnih. Ovog leta dominiraju braon tašne u mini i klasičnim srednjim veličinama. Izgledaju sportski i zaista su dobar izbor za šetanje po gradu u toku dana. Možete ih nositi uz patike, papuče ili sandale. Najčešće su kožne mada mogu biti i od prevrnute kože i podsećaju na takozvane saddle bags ili jahaće tašne.