Ovog leta budite originalni i potražite nove modne detalje za kosu. Predlažemo Vam neke koji stoje lepo svakom tipu kose. Birajte uvek korisne šešire, praktične  trake za konjski rep ili interesantne šnale.

1.    Šeširi
Šeširi su veoma korisni modni detalji jer Vas mogu zaštititi od velikih vrućina. Pritom lepo stoje uz letnje haljine i ostalu letnju odeću. Nose se šeširi u klasičnoj žutoj boji i sa širokim obodom, ali možete izabrati i u drugoj boji, sa prugama, mašnom ili nekim drugim dodacima.
Šeširi
2.    Svadbeni stil
Ako ste mlada ili idete na svadbu ovog leta onda izaberite predivne i raznovrsne ukrase za kosu u svadbenom stilu. Opredelite se za  bele i glamurozne češljeve ili trake za kosu sa biserima i drugim sjajnim dodacima. Ove detalje možete nositi kako na svadbama tako i u provod uz neku lepu belu haljinu.
Svadbeni stil
3.    Sladak konjski rep
Napravite konjski rep ili pletenice i oživite je trakama za kosu u svetlim bojama. Pronađite fanki trake za kosu sa kamenčićima, biserima ili interesantnim dezenima.
Sladak konjski rep
4.    Headbands
Trake za glavu su vrući trend. Mogu biti u hipi stilu preko čela, ili na sredini glave ili u bilo kom delu kose. Za plažu, belu haljinu i leto predlažemo traku preko čela koja će od Vas napraviti pravu grčku boginju.
 Headbands
5.    Interesantne šnale
Ovog leta se nose velike i zanimljive šnale, mašne u kosi i drugi detalji koji privlače pažnju. Budite originalni i kreativni i pronađite ili napravite svoj letnji modni detalj za kosu.
 Interesantne šnale

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име