Nekada su punije dame imale velikih problema da nađu odeću adekvatnih dimenzija. Danas kako u specijalizovanim tako i u običnim radnjama postoji mnogo veća ponuda kvalitetnih i modernih komada odeće koji su skrojeni tako da prikriju nedostatke i istaknu ono što je najlepše na telu. I modni stilisti vode računa o punijim damama pa su zato za ovo leto izdvojili sledeće letnje trendove namenjene upravo ovim damama. Pogledajte o kojim je trendovima reč.
1.    Joggers pantalone
Radi se o pantalonama koje liče na trenerice, ali su napravljene od teksasa. Imaju dubok struk i šire su oko kukova, a onda se duž nogu postepeno sužavaju i to sve do članka. Po svom kroju su idealne za punije dame. Lepo stoje uz obične majice koje možete uvući u njih.


2.    Midi suknje
Punije dame se ustručavaju da nose mini suknje. Zato su tu midi suknje. Ženstvene su, moderne i prilagodljive svakom obliku tela.


3.    Maslinasto zelena boja
Ova boja je u trendu ove sezone. Takođe se punijim damama preporučuje da od tamnijih nijansi izaberu maslinasto zelene jaknice, kombinezone i ostale komade odeće. Radi se o neutralnoj boji koja se lepo može uklopiti sa ostalim bojama.


4.    Karirano
Karirano je vrući trend za proleće i leto 2015 godine. Radi se o klasičnom i interesantnom printu koji veoma lepo stoji punijim damama. Sa njim možete postići i žestok, ali i suptilan izgled.

5.    Sportska elegancija
Punijim damama se od sportske garderobe preporučuju uske kapri pantalone, jednobojne ili sa cvetnim printom, šire bluze, sportski kombinezoni i tako dalje. Ova odeća bi trebalo pre svega da bude udobna.


6.    Tropski print
Odmorite se od cvetnih printova i ovog leta izaberite odeću sa tropskim printom. Širite oko sebe duh mora, plaže i lepotu palmi.


7.    Rese
Modni stilisti za ovo leto punijim damama preporučuju da nose odeću sa resama. Rese skreću pažnju i tako vizuelno zanemaruju Vaše nedostatke. Ovaj boho stil je u trendu već nekoliko sezona i sa njim uvek možete postići lepršav i romantičan izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име