Mnoge dame uglavnom kupuju crne torbe jer se one slažu uz sve. Međutim crna torba ne stoji baš najbolje uz teget, braon i šarene odevne kombinacije. Zato bi svaka dama trebalo da poseduje neke od ovih svestranih, funkcionalnih i modernih torbi koje se po boji lepo uklapaju sa svakom odevnom kombinacijom. Pogledajte o kojim bojama torbi je reč.
1.    Metalik torbe
Torbe u boji zlata, srebra, bronze i drugih metala su hit ove sezone, ali važe i za univerzalne torbe koje se slažu uz sve. Mogu se nositi tokom cele godine kako uz kežual tako i uz svečanije outfite. One obogaćuju svaki outfit. Kežual čine urbanim i modernim, a svečaniji outfit glamuroznijim. Dobra su zamena za crnu torbu.


2.    Zelena torba
Zelena boja se zbog svoje raznovrsnosti i dobrog uklapanja sa ostalim bojama često svrstava u grupu neutralnih boja. Ona osvežava svaku odevnu kombinaciju. Naročito se  dobro slaže sa roze, ljubičastom, žutom i bojom korala. Za proleće i leto se preporučuje torba u travnato zelenoj boji.


3.    Torbe u tan boji
Tan boja u prevodu na naš jezik predstavlja mrku ili boju štavljene kože. Radi se o raznovrsnoj boji koja obuhvata i nijanse bež, braon i boje konjaka. Tan torbe se lepo slažu i uz crne i braon odevne kombinacije.


4.    Teal torbe
Ova toplo tonirana plava boja se smatra univerzalnom tako da ide uz sve odevne kombinacije i na pravi način ih dopunjuje. Lepo se slaže uz roze, ljubičastu, sve nijanse sive i braon boje, uz boju korala, crnu, teget. Ide i uz svetlije i uz tamnije nijanse.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име