Mardan Palace nalazi se u Antaliji i proglašen je najvećim i najskupljim hotelom u Evropi. Ruski milijarder Telman Ismailov uložio je u ovaj projekat oko 1,5 milijardi evra. Hotel je namenjen posetiocima sa dubokim džepom a luksuz se vidi u svakom detalju i na svakom koraku.

Ovo veličanstveno odmaralište nudi jedan od najvećih otvorenih bazena u Evropi. Uživajte na privatnoj plaži,za koju je 9.000 tona svilenkasto belog peska, doneto iz Egipta. Podvodni greben, gde gosti mogu da rone i gnjure među ribama u kontrolisanom okruženju, vam je takođe na raspolaganju.

Izaberite da li ćete sobu sa pogledom na planinu Taurus, more ili bazen, uzivajte u pogodnostima marke Hermes, podesite svetla daljinskim upravljačem, izaberite posteljinu i jastuk baš po vašoj meri.

Od centra Antalije hotel je udaljen 15 kilometara a sobu možete naći po ceni od 400 evra za noć.

Hotel je otvoren 2009 godine i otvaranje su uveličale mnoge svetski poznate ličnosti kao što su: Maraja Keri, Šeron Stoun, Ričard Gir, Tom Džons, Monika Beluči, Paris Hilton, Džordž Kluni…Svi se oni vraćaju u ovaj hotel zbog luksuza, usluge i prestiža koji poseduje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име