Iako na tržištu postoje maske za mobilne telefone u svim varijantama, sve su one ipak rađene serijski i nisu originalne. Uz samo malo kreativnosti i truda možete dobiti unikatan izgled vašeg i-phone-a ili mobilnog telefona. Pogledajte nekoliko kreativnih ideja kako da ulepšate masku svog aparata.

  1. Metalni držači ili nitne

01

Držače ili nitne možete pronaći vrlo lako. Ima ih u različitim oblicima. Neke se mogu lepiti za masku ili jednostavno ušrafiti. Dizajn zavisi od vaše inspiracije a rezultat je unikatna maska na Vašem aparatu.

  1. Galaksija

02

Na slici je print galaksije. Verujem da vam se sviđa ali da, kao ni ja niste baš toliko hrabre da eksperimentišete na ovaj način. Ipak, za one kojima ne manjka hrabrosti, ovo se može postići vrlo jednostavno, lakom za nokte. Koristite sunđer za nanošenje laka na površinu maske, olovku bele boje za poneku zvezdu i to je to…

  1. Još malo kreativnosti
    03
    Ako je maska bela, mođete sebi dati oduška nanošenjem određenih linija u nekom geometrijskom rasporedu. Korišćenjem flomastera to uopšte nije teško a rezultat je predivan.

Pogledajte i ostale ideje:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име