Iz  godine u godinu u šminkanju je sve prisutniji retro stil. Popularan je make-up koji ističe oči i izgleda ekstravagantno i glamurozno. Pogledajte kojih sedam načina šminkanja očiju je u trendu ovog leta.

1.    Ajlajner  jarkih neonskih boja

Ajlajner jarkih neonskih boja
Ajlajner neonskih boja zajedno sa svetlom kremastom senkom za oči i nekom jednostavnom odećom Vam daje bezbrižan, smeo, samouveren i žestok izgled u isto vreme.

2.    Fatalna krila

Fatalna krila
Crnim ajlajnerom naglašena  fatalna krila iznad očnih kapaka podsećaju na pank fazon 90-tih godina. Odličan imidž za  vrele letnje dane.

3.    Akvarel

Akvarel oči
Da biste postigli akvarel oči najbolje je koristiti 3D Duo senke za oči. Ovo je boho stil koji je bio popularan 60-tih godina. Akvarel oči se preporučuju toplim, romantičnim, boemskim dušama.

4.    Guste trepavice

 Guste trepavice
Guste trepavice su u modi ove sezone. Dovoljno je samo da ih izvučete maskarom. Ukoliko sa sopstvenim trepavicama ne možete postići potrebnu gustinu koristite veštačke trepavice. Ovo je jedan glamurozan i sjajan izgled.

5.    Metalik

Metalik
Metalik je ove sezone u trendu u svim modnim segmentima pa i u šminkanju. Ukoliko stavite metalik senku i ajlajner izgledaćete glamurozno kao dame na svetskim modnim pistama.

6.    Naglašen donji deo oka

Naglašen donji deo oka
Uspomoć ajlajnera naglasite donji deo oka, a na gornjem delu ne stavljajte ajlajner već braon senku. Na ovaj način postiže se iluzija većih očiju. U vrelim letnji danima da biste održali ovakav izgled preporučujemo da koristite vodootpornu olovku za oči.

7.    Prirodno našminkane oči

 Prirodno našminkane oči
Prirodno našminkane oči su uvek u trendu. Ovakav izgled možete postići uspomoć maskare i senke koja je za nijansu ili dve tamnija od boje kože.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име