U Beogradu je 21. aprila 2016. godine u prepunom ambijentu Vile Jelene održana modna manifestacija pod nazivom Prom Queen, koja već drugu godinu za redom, ima za cilj da pomogne devojkama u odabiru svoje idealne kombinacije za maturu.
Reviju je otvorio Aleksandar Dado Jovanović, nosilac titule za najoriginalniju haljinu na svetu, 2014. godine. Nakon toga, svoje kreacije su izložile i Andrea Jovanovska, Duja, Katarina Hadžić i crnogorska dizajnerka Dejana Lazić. Svoje modele predstavila je i Danka Karović čiju je liniju otvorila i ulepšala Ana Bebić. Sama konstrukcija dizajnera, pružila je mogućnost svim gostima da pronađu nešto za sebe.
Veliki broj poznatih ličnosti podržalo je ideju i cilj ovog projekta, te su se među modelima pojavile i glumica Dragana Mićanović i Bojana Ristivojević (voditeljka Parova), a u publici Jelena Kiš, Danilo Dabic (Zvoganj Animations), Maša Terzić, Helena Topalović i mnogi drugi.


U pripremi modela učestvovali su i brojni frizeri i šminkeri, te su maturantkinje imale priliku da se odliče za celokupan izgled u maturskoj noći. Sve kreacije, koje je preko 200 gostiju imalo priliku da vidi, biće izložene na zvaničnom sajtu događaja. Ovim putem posetioci sajta će moći da se detaljno upoznaju sa izloženim radovima i stupe u kontakt sa kreatorima.
Bez pogovora, Prom Queen je pokazao odličan način, kako proces pripreme za maturu, može proteći zanimljivo i bez imalo stresa. Kao takav, uspeh organizacije pokazuje samo da projekat ima visoku tendenciju rasta kako po Srbiji, tako i po regionu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име