Ako planirate da se ošišate na kratko ili već imate kratku frizuru onda Vam predlažemo da obratite pažnju na šiške. Šiške su veliki hit ove sezone. One svaku frizuru, a pogotovo kratku podižu na viši nivo. Uz pomoć šiški kratku frizuru možete stilizovati na više načina i svaki put postići drugačiji i svežiji izgled. Pogledajte neke od najpopularnijih kratkih frizura sa šiškama koje možete nositi ovog proleća i leta.
1.    Slojevita piksi frizura sa šiškama
Piksi frizure važe za najpopularnije kratke frizure. Mogu biti raznovrsne, ali ovoga puta Vam predstavljamo slojevitu piksi frizuru sa dužim šiškama. Šiške su preko celog čela, ređe su i zašiljene na vrhovima tako da podsećaju na rese. Ovakve šiške odgovaraju damama sa okruglim, ovalnim i srcolikim oblikom lica kao i sa tanjom kosom.

slojevita piksi frizura sa siskama
2.    Kratka „shag“ frizura sa šiškama
Radi se o opuštenoj kratkoj frizuri idealnoj za toplije dane. Šiške se mogu na različite načine stilizovati, ali su ovoga puta pomerene u stranu i nežno se stapaju sa ostatkom kose. Kratka „ shag“ frizura lepo stoji damama sa okruglim, ovalnim i kvadratnim oblikom lica i gustom kosom.

 kratka shag frizura sa siskama
3.    Zaobljena bob frizura sa šiškama
Radi se o okrugloj i voluminoznoj bob frizuri sa dugačkim šiškama koje su pomerene u stranu i stapaju se sa ostatkom kose. Ova frizura prati oblik lica, uokviruje ga i vizuelno izdužuje tako da se preporučuje damama sa okruglim i četvrtastim licem i gušćom kosom.
 zaobljena bob frizura sa siskama

4.    Duža piksi frizura sa šiškama
Još ledna lepa piksi frizura za dame sa normalnom i gustom kosom kao i okruglim, ovalnim i četvrtastim oblikom lica. Radi se o dužoj piksi frizuri sa dužim šiškama koje se pomeraju u stranu i na krajevima razdvajaju i granaju tako da celoj frizuri daju mladalački i šik izgled. Šiške možete rasporediti preko celog čela ili ih razdvojiti na strani razdeljka, ali ih uvek uvijte spolja i malo na gore.


5.    Romantična kratka frizura sa šiškama
Prava damska okrugla bob frizura sa slojevitim šiškama koje celom izgledu daju romantičan retro izgled. Preporučuje se damama sa okruglim, ovalnim i licem u obliku srca. Ovaj stil najlepše stoji na normalnoj i tankoj talasastoj kosi.

romanticna kratka frizura sa siskama
6.    Kratka frizura sa baby šiškama
Kratke ili baby šiške su u trendu već nekoliko sezona. Možete ih nositi uz različitu dužinu kose, ali ipak najbolje stoje uz kratke frizure kao što je ova kratka bob frizura. Ovakve šiške podmlađuju, u prvi plan ističu lepotu Vaših očiju i lepo stoje damama sa okruglim, ovalnim i srcolikim oblikom lica.

kratka frizura sa baby siskama
7.    Kovrdžava kratka frizura sa šiškama
Kratku frizuru možete nositi i kada imate gustu i kovrdžavu kosu. Ova prelepa piksi frizura odgovara damama sa okruglim oblikom lica i jedna je od omiljenih frizura Francuskinja. Šiške su kratke i prirodno se uvijaju tako da celom izgledu daju mladalački i opušten izgled.

kovrdzava kratka frizura sa siskama
8.    Talasasta kratka frizura sa šiškama
Opuštena i jednostavna bob frizura sa šiškama se preporučuje damama sa talasastom i tankom kosom kao i sa okruglim oblikom lica. Prirodni oblik ove frizure vizuelno izdužuje lice i ističe lepotu Vaših očiju.
talasasta kratka frizura sa siskama

9.    Klasična bob frizura sa šiškama
Klasična, kratka bob frizura sa tupim šiškama je odličan izbor za svečane prilike. Lepo stoji svim damama bez obzira na oblik lica i tip kose. Šiške možete nositi preko celog čela ili razdvojiti po sredini.

klasicna bob frizura sa siskama
10.    Piksi frizura sa paperjastim šiškama
Retke i nenametljive šiške su u trendu ove sezone. Mogu se nositi uz različitu dužinu kose, ali ipak su najlepše uz kratke bob i piksi frizure. Paperjaste šiške lepo stoje uz svaki oblik lica.

piksi frizura sa paperjastim siskama

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име