Proleće 2016 godine je izuzetno promenljivo i ne dozvoljava nam da u potpunosti pređemo na kratke rukave i letnju odeću. Često pada kiša

 

i temperature se spuste tako da uvek pored sebe moramo imati kišobran i jaknu.
Zato ako želite da zaokružite svoj prolećni outfit jdnom lepom jaknom predlažemo Vam da pogledate koje jakne su hit ove sezone.
1.    Teksas jakne
Taksas jakne predstavljaju vanvremenske jakne koje se mogu nositi preko cele godine čak i zimi ispod kaputa. Mnogi ih smatraju najboljim prolećnim jaknama jer su svestrane. Lepo stoje uz pantalone, suknje, preko haljine, kao i uz raznu vrstu obuće. Za razliku od nekadašnjih današnje teksas jakne dolaze u zanimljivim modelima tako da se mogu uklopiti uz svaki stil odevanja.


2.    Cropped jakne
Ove kratke jakne naglašavaju žensku figuru jer se završavaju iznad struka. Mnoge dame ih hvale, ali mnoge ih i ne vole. Ipak jesu hit ovog proleća i treba ih uzeti u obzir. Preporučuju se pre svega damama sa telom u obliku peščanog sata. Cropped jakne dolaze u različitim modelima i bojama i od različitog materijala tako da ima za svačiji ukus po nešto.


3.    Jakne od prevrnute kože
Jakne od prevrnute kože koje su još poznate kao i jakne od antilop kože ili velura su veliki hit ove sezone. Jednostavne su, lagane i udobne tako da se lepo uklapaju uz sve prolećne komade odeće. Izbegavajte da ih nosite po jakoj kiši jer je ovaj materijal veoma osetljiv.


4.    Bomber jakne
Bomber jakne su vrući trend ove sezone. Smatra se da su nastale po ugledu na vojne jakne, a 80-tih su bile veoma popularne pod nazivom koledž jakne i imale su uglavnom bele rukave. Međutim, danas bomber jakne dolaze u različitim stilovima, bojama i modelima tako da se mogu uklopiti kako uz kežual tako i uz poslovne i svečane kombinacije. Dobile su etiketu „must have“ jakni čije vreme tek dolazi.


5.    Jakne za kišu
Radi se o laganim vodootpornim jaknama sa kapuljačom. Mogu biti duže ili kraće kao i u različitim bojama i printovima. Modernije su nego ikada jer se odlično uklapaju u promenljivo majsko vreme kada kiša ume da padne čak i iz vedra neba. Ne gužvaju se tako da ih možete sklopiti i nositi u torbu za svaki slučaj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име