Ovog leta nosiće se raznovrsne frizure od bob frizure sa svim njegovim varijantama, preko kratke piksi frizure do kose sa volumenom i prirodnim talasima. Takođe viđaćemo i razne vrste pletenica i repova koje su idealno rešenje da obuzdate svoju nestašnu kosu na vrelom letnjem suncu. I dalje su prisutni detalji u kosi kao deo boho stila kao i sve vrste punđi. Pogledajte koje frizure će sigurno obeležiti početak ove letnje sezone.

  1. Moderne bob frizure

Ovog leta nosiće se sve vrste bob frizura, ali ipak najviše klasični A-line bob, asimetrični bob, neuredni bob i bob sa šiškama. Ove frizure još lepše i moćnije izgledaju na jakim bojama kose kao što su jet-black i platinasto plava boja.

  1. Duge slojevite frizure

Slojevite frizure su u trendu ove sezone. Slojevi se posebno preporučuju damama sa gustom kosom jer će je vizuelno stanjiti i smanjiti volumen tamo gde je to potrebno. Ovog leta su atraktivne duge slojevite frizure. Izgledaju mekano i seksi uz kupaće kostime i letnje haljine, a po velikoj vrućini možete napraviti pletenicu ili rep, a nestašne pramenove obuzdati ukosnicama ili rajfom.

  1. Duže Shag frizure

Radi se o shag frizurama koje su bile veliki hit 90-tih godina i često ih je nosila Cindy Crawford. Duža shag frizura se takođe oslanja na kraće slojeve u svim delovima kose, ali su oni tu da istaknu prirodni volumen kose. Ova moćna rokerska frizura će Vam sigurno pomoći da se istaknete na pravi način ovog leta.

  1. Klasične Piksi frizure

Najpopularnije kratke frizure nosiće se i ovog leta. Piksi frizure izgledaju lagano i opušteno i idealan su izbor za one dame koje ne vole da im tokom leta kosa smeta na suncu i plaži. Piksi se može oblikovati na različite načine tako da uvek postignete drugačiji i originalniji izgled. Zato i ne čudi štu su ove frizure toliko popularne kod dama širom sveta.

  1. Baby šiške

Šiške su u trendu ove sezone, ali će tokom leta po svemu sudeći najveću pažnju privući izuzetno kratke ili baby šiške. Ove šiške se mogu nositi na različitim frizurama i dužinama kose.

  1. Polupodignuta kosa

Na Met Gali i ostalim svečanostima smo videli da poznate dame često nose polupodignutu kosu i to na različitim dužinama kose. To znači da će početak ovog leta između ostalih obeležiti i polupodignute frizure.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име