Približava se Nova godina i dame su zabrinute i u stalnoj gužvi. Potrebno je srediti se na najbolji način za doček. Zato je pored izbora haljine i šminke veoma bitna i novogodišnja frizura. Pogledajte koje se frizure za doček 2014 godine preporučuju od strane poznatih svetskih frizera.

1.    Frizura sa šiškama

Ukoliko imate šiške predlažemo da ih podignete rajfom ili nekom lepom trakom tako da Vam lice bude slobodno. Međutim imajte na umu da frizura treba da odgovara obliku lica. Ako želite da nosite šiške, onda one mogu da budu sa strane dužine do obraza i sa vidljivim očima. Takođe možete nositi i elegantnu dugu kosu sa tupim šiškama. Takođe šiške možete razdvojiti po sredini.

2.    Punđe

Punđe su veoma elegantne i zahvalne frizure za sve svečane prilike pa i za doček Nove godine. Postoje različite vrste punđa od jednostavnih do vrlo komplikovanih u obliku školjke i puža.  Takođe neke su visoke neke niže i mogu biti ukrašene interesantnim trakama, ukosnicama ili pletenicama.

3.    Retro frizure

Retro frizure koje su se nosile 1930-tih i 1980-tih godina su najpopularnije. Sa ovim frizurama ćete se sigurno osećati nežno i poželjno. Uz njih treba uklopiti i retro nakit i odeću.

4.    Kovrdžava kosa

Kovrdže su u trendu i treba ih sa ponosom nositi za doček Nove 2014 godine. Uz kovrdžavu frizuru kožete kupiti neku lepu koktel haljinu ili klasičnu bluzu sa širom suknjom.

5.    Pletenice

Za doček Nove godine možete pored klasične izabrati još neku pletenicu kao što su riblja kost, vodopad, možete kombinovati rep i pletenicu ili uplesti nekoliko pletenica oko glave.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име