Moderni kaputi i jakne predstavljaju neophodne komade odeće za hladnija godišnja doba. Pretraživali smo najnovije modne trendove za zimu 2021 godine i pronašli zanimljive modele koje žene već nose i u čiju kupovinu vredi investirati. Možete ih nositi više godina i i dalje ćete biti u trendu.
Pored luksuznijih stilova, na listi su se našli i retro komadi kao i kasični modeli nežnih i neutralnih boja kao i zanimljivih printova.

Vuneni moderni kaputi u mint boji su poslednji modni hit koje poznate dame kao i modne blogerke u poslednje vreme često nose i time se hvale na svojim instagram profilima. Vuna je materijal koji će vas sigurno ugrejati tokom hladnijih dana i zato ga vredi kupiti jer šta će vam neki trendi model ako ćete se u njemu smrznuti. Tu su i nezaobilazni modeli sa krznom koje takođe greje, ali i izgleda glamurozno jer čitav outfit podiže na jedan viši nivo. Pogledajte koji su još modelu u trendu ove sezone.

Moderni kaputi u mint boji

Mint boja sa svim svojim nijansama je u modi već nekoliko sezona. Bila je hit tokom leta u vidu pantalona, majica i suknji, ali će se nositi i tokom zime. Modeli kaputa su veoma raznovrsni kako po kroju tako i po dužini. Mogu se uz sve kombinovati i nositi. U kežual varijantama uz farmerke, rolke i patike, u poslovnim prilikama uz elegantnije bluze, pantalone ili olovka suknje i u svečanim prilikama uz upadljive čizme i kožne pantalone. Mint prelepo stoji uz belu kao i kamel boju, mada se uvek možete opredeliti i za monohromatski outfit u više nijansi mint boje.

Vintage stil

Mnogi dizajneri su za predstojeću zimu 2021 godine kreirali zanimljive modele koji podsećaju na takozvani „old school“ i klasični stil. Klasične modele ljubitelji vintage mode obožavaju i zato će se oni uvek nositi. Ovakvi modeli su se najviše nosili tokom 60 – tih i 70 – tih godina prošlog veka. Vintage modeli su takođe raznovrsni. Mogu imati dugmiće sa obe strane, široke, savijene revere, A- line kroj. Isto tako su i vintage modeli sa printovima u modi kao što su karirani print, cvetni print kao i animal printovi i to najčešće leopard print.

Moderni kaputi sa krznenim dodacima

Već nekoliko sezona u fokusu su modeli sa krznenim dodacima. Viđali smo ih na mnogim modnim revijama kao trend za predstojeću zimu. Krzneni dodaci se najčešće nalaze oko vrata, na rukavima ili krajevima. Mogu biti i u nekoj drugoj boji. Ovakvi modeli izgledaju glamurozno, idealni su za svečanije prilike i svaki vaš outfit će podići na viši nivo. Krzneni dodaci su prisutni i na jaknama i to najčešće oko kapuljače što će vas još dodatno ugrejati.

Modeli sa printom

Ove sezone uličnu street style scenu ne možemo zamisliti bez dezena. Nose se skoro svi printovi od cvetnih, preko kariranih i prugastih do animal printova od kojih prednjači leopard print. Kaputi sa leopard printom izgledaju moćno i ženstveno, oni sa kariranim dezenom su klasičniji i mogu se nositi i u kežual prilikama uz patike. Cvetni print je takođe prisutan i osvežava celokupni outfit što je veoma pozitivno tokom tmurnih zimskih dana.

Crop top bunde

Bunde su vanvremenski komad odeće koji će se uvek nositi. Zato vredi investirati u njihovu kupovinu. Međutim, ove sezone na ulicama su sve prisutnije kratke ili crop bunde i to u različitim bojama od kojih su mnoge upadljive poput roze, plave, žute. Uz pomoć ovakvih bundi možete kreirati kako šik, ležerne zimske kombinacije tako i glamurozne i upadljive.