Ovog proleća kada su nokti u pitanju dizajn je inspirisan kreativnim manikir trendovima i slikama koje se mogu naći na društvenim mrežama. Ove 2021 godine boje i nijanse su raznovrsne kao i oblik i dizajn. Sve se polako kreće u prolećnom duhu. Pink i crvene boje su i dalje u trendu, kao i neutralne bež nijanse. Kombinacija više boja je trend već nekoliko sezona. Nokti su različitih dužina i savršeno se uklopaju uz laganiju garderobu za prelazni period. Pogledajte neke od najlepših boja i dizajna koje vredi isprobati tokom ove sezone.

Pink je moderna boja ovog proleća

Istražujući instagram trendove videli smo da je pink jedna od najprisutnijih boja u manikiru pa su upravo takvi  i nokti 2021. godine.  Ipak, nijanse variraju od klasične roze pa sve do umerenijih, pastelnih roze nijansi. Roze je tipično ženska i optimistička boja tako da izgleda veoma suptilno i nežno. Preko roze kao osnove možete dodati neki dizajn kao što su tufnice ili cvetići sa belim lakom. Pink nijansu možete na nokat dodati i u pragovima preko bezbojnog laka kao osnove. Takođe i crni lak se lepo slaže sa jarkom pink bojom. Ako ga dodate po vrhovima imaćete ekstra popularan francuski ili frenč manikir. Modni stilisti čak savetuju da uskladite ovakav pink manikir sa bojom karmina.

Bež nijanse

Sve žene vole manikir sa bež nijansama. Izgleda tako negovano, uredno i potpuno usklađeno sa bojom kože. Bež manikir je vanvremenski i uvek će se nositi jer sa njim nikada ne možete pogrešiti. Bezbojne nijanse koristite da biste uravnotežili upadljivije oblike poput bademastog ili četvrtastog. Bež nijansu možete koristiti i kao osnovu za izcrtavanje nekih dizajna u bilo kojim drugim bojama i nijansama da bi vaši nokti i u 2021. godini izledali prelepo.

I ove 2011. godine dominiraju pastelne nijanse

Pastelne nijanse su bile hit tokom zime. Međutim idealne su i za toplija godišnja doba. Pastelno roze, žuta, želena, plava izgledaju tako optimistički,nežno, dekorativno i privlačno i sigurno će privlačiti pažnju gde god da se pojavite. Možete na jednoj ruci koristiti više različitih pastelnih nijansi što će vaš celokupni stajling učiniti još vedrijim i lepršavijim. Ako ih nanesete po vrhovima dobićete prelep frenč manikir. Minimalistički trendovi sa jednostavnim geometrijskim oblicima i linijama u manikiru će i dalje biti dominantni.

Dugine boje na noktima

Pet različitih boja na jednoj ruci biće u trendu ove godine. Ovakav manikir u duginim bojama će na jednostavan način promeniti vaš izgled.Igrajte se sa bojama i nijansama. Svakog dana pravite drugu kombinaciju. Pronađite svoj idealan izbor duginih boja.

Suptilne metalik nijanse i printovi

Metalik nijanse su uvek prisutne oko nas iz pozadine vrebaju i čekaju svojih pet minuta. Sada su aktuelne, ali će biti u trendu tokom cele 2021 godine, naročito boja srebra, zlata i bakra. To su upadljive i moćne boje sa kojima ne možete, a da ne budete primećeni. Najbolja strana metalik nijansi jeste da lepo pristaju svakoj boji kože. Zato ih mogu nositi sve žene. Metalik manikir izgleda glamurozno i odličan je izbor za svečane prilike i noćni provod.

Nismo zaboravili ni printove. Pored cvetića i tufnica koji su tipični prolećni dezeni poslednjih godina nosi se i manikir sa animal printovima. Print krave je prošle jeseni bio veliki hit. Nosiće se i ove sezone kao i print zebre i leopard print.

Moderni nokti za proleće – Crveni lak

Klasika nikada neće izaći iz mode pa ni 2021 godina po tome nije drugačija. To važi kako za crveni karmin tako i za crveni lak. Postoje različite nijanse crvene i sve će se nositi ove sezone. Čini nam se da će crvena boja dominirati ove godine. Počev od kose, preko karmina, odeće pa do manikira. Sa crvenim lakom ne možete pogrešiti idealan je za sve prilike. Budite u trendu i  uklopite crveni lak sa crnim lakom i metalik nijansama za neodoljiv i moćan izgled vaših ruku. Crveni lak lepo stoji na svim dužinama i oblicima. Prelepo izgleda uz farmerke, ali i uz malu crnu haljinu.