Kaputi predstavljaju jedan od osnovnih jesenjih i zimskih komada odeće koje bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Oni su savršen izbor u situacijama kada ne želite gore da nosite mnogo odeće. Dovoljna Vam je neka tanja bluza i preko kaput. Danas postoji veliki izbor zanimljivih i lepih modela kaputa tako da svako može da nađe onaj koji mu najviše odgovara. Pogledajte koji modeli kaputa su najtraženiji ove sezone.
1.    Kaputi sa animal printom
Animal print je u trendu već nekoliko sezona. Nose se bluze, tašne, cipele i takođe kaputi sa animal printom. Životinjski print obično sadrži neke mešovite i neutralne boje koje se lepo mogu uklopiti sa jednobojnim komadima odeće kao i sa drugim printovima. Ovi kaputi mogu da osveže Vaš celokupni jesenji i zimski outfit.

2.    Pelerine
Pelerine ili ogrtači su veliki hit ove sezone. Ako želite da u Vaš izgled unesete malo volumena, pokreta i drame onda obavezno nabavite ovaj kaput. Posebno se nose veliki ogrtači, svetlih pastelnih i jesenjih boja ili sa zanimljivim dezenima.

3.    Blanket kaputi
Blanket ili ćebe kaputi i mantili su jedan od najboljih trendova ove sezone. Možda na prvi pogled deluju neprivlačno, ali su šik i brzo ćete se  na njih navići. Kada se odlučite za ovaj kaput vodite računa da ostala odeća bude uža i neupadljiva kako bi Vaš celokupni izgled bio na adekvatan način izbalansiran.

4.    Kaputi pastelnih boja
Zaboravite na tamne nijanse već ove jeseni i zime nosite kapute u svetlim pastelnim bojama. Pastelne boje predstavljaju najtopliji trend ove godine koji će Vam uvek ulepšati celokupni outfit.

5.    Bunde
Znamo da bunde svakom izgleda daju određenu dozu glamura, elegancije i otmenosti. Pritom su vanvremenski kaputi koji će uvek biti u trendu. Možete ih nositi kako uz dnevnu tako i uz večernju garderobu. Posebno su tražene bunde svetlijih boja ili sa animal printom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име