Karirane košulje, naročito od flanela, predstavljaju jednu od osnovnih jesenjih odevnih predmeta. U kombinaciji sa farmerkama mogu da ih nose sve dame kao kežual varijantu. Karirana košulja može da se nosi na više načina, a mi Vam predlažemo da pogledate neke od različitih stajlinga koji u osnovi imaju kariranu košulju.
1.    Karirana košulja i farmerice
Ovo je jedna od najpopularnijih street style kombinacija koja nikada neće izaći iz mode. Možete obući bajkerske čizme, kaubojske čizme, patike pa čak i štikle. Ako je hladnije možete preko košulje obući kožnu jaknu.

2.    Karirana košulja u kombinaciji sa drugim printovima
Jesen je idealno godišnje doba za mešanje različitih printova i samim tim kreiranje nekih originalnih outfita. Karirano i cvetni print stvaraju savršen balans između kasnog proleća i rane jeseni. Takođe karirano se lepo uklapa i uz pruge kao i polka dots tufne. Ovakve kombinacije printova možete nositi tokom cele godine bez obzira na godišnje doba.

3.    Karirana košulja kao jaknica
Tokom toplijih jesenjih dana kariranu košulju možete da otkopčate i nosite kao jaknu. Ispod obucite bluzu ili majicu sa kratkim rukavima. Da biste zaokružili ovaj urbani outfit stavite šešir ili neku interesantu kapu.

4.    Karirana košulja i bele pantalone
Za razliku od farmerica bele pantalone uz kariranu košulju deluju uglađenije i sofisticiranije. Možete ih nositi i kao dnevnu i kao večernju varijantu odnosno i uz štikle i uz patike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име