Kape i šeširi se uglavnom nose preko leta i tokom zime i to da bismo se zaštitili od sunca odnosno od hladnoće i padavina. Međutim, sve više se kape i šeširi nose i tokom jeseni i to da bi se celokupnom jesenjem stajlingu dodala posebna zabavna nota. Zato Vam predlažemo da pogledate koji su šeširi i kape u trendu ove jeseni.
1.    Floppy šešir
Svoju svakodnevnu, običnu jesenju garderobu možete ulepšati floppy šeširom. On daje ženstven i sofisticiran izgled i pritom se slaže sa mantilima, farmericama, džemperima, šalovima i pončom. Takođe se odlično uklapa sa raznovrsnim nakitom. Može Vas zaštititi i od jakog jesenjeg sunca.

2.    Kantri šešir
Ako želite da svom izgledu dodate malo kaubojskih vibracija onda nabavite kantri šešir. Za urbani izgled nosite ovaj šešir sa maksi haljinom i kožnim čizmama. A da biste postigli pravi kaubojski stil možete ove šešire nositi sa kaubojskim čizmama i kariranom košuljom.

3.    Cloche
Ako Vam je potrebno nešto da upotpunite svoj retro izgled onda je cloche pravi izbor za Vas. Ovaj šešir može da se nosi sa bilo kojom odećom i uvek ćete izgledati suptilno i posebno kao da dolazite iz Pariza.

4.    Zabavne pletene kape
Pletene kape bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Najčešće se nose kada je hladno vreme, ali isto tako mogu da se nose i tokom jeseni naročito ako imaju neke zabavne šare.

5.    Fedora
Fedora je jednostavan šešir i lak za nošenje, a pritom je super šik i moderan. Bilo kojoj jesenjoj odeći daje poseban i sofisticiran izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име