Najslađa frizura ove jeseni, prema mišljenjima frizera poznatih ličnosti, je duga bob ili lob frizura. Ova frizura je svestrana, stilski veoma jednostavna i vanvremenska. Pogledajte na koje sve načine možete nositi ovu slatku frizuru.
1.    Opuštena tekstura – Karlie Klose
Karlie Klose je popularizovala ovu lob frizuru sa opuštenom teksturom. Kosa deluje kao da je duža i to zahvaljujući šiškama koje prate oblik lica i izdužuju ga. Takođe, ova lob frizura svojom opuštenom teksturom ne deluje ni previše talasasto, ali ni ravno. Ovakva frizura se preporučuje damama koje imaju lice u obliku srca.

Opuštena tekstura – Karlie Klose
2.    Zalizano i elegantno – Rose Byrne
Ova lob frizura je sofisticirana, ali ne i dosadna. Da biste ravnu bob frizuru stilski oblikovali i napravili svilenkastu i poliranu frizuru potrebno je da koristite balzam za kosu i da ga prstima provlačite kroz kosu kako biste je bolje oblikovali.  Ovakva frizura lepo stoji damama sa ovalnim, okruglim, licem u obliku srca i trougla.

Zalizano i elegantno – Rose Byrne
3.    Bočni račvasti krajevi – January Jones
Uredne frizure nisu više u modi. Sada se traže neuredne i što prirodnije frizure kao što je i ova sa račvastim krajevima sa strane. Ako imate finu kosu sa malo prirodnih talasa onda koristite spej za kosu kako biste joj dodali potreban volumen. Prstima je oblikujte vodeći računa da krajevi kose idu u različitim pravcima. Preporučuje se damama sa ovalnim oblikom lica.

 Bočni račvasti krajevi – January Jones
4.    Savitljiva i sa razdeljkom po sredini – Ciara
Sa ovom frizurom se ostvaruje savršeni balans između ravne i talasaste kose. Da biste oblikovali ovu lob frizuru nisu Vam potrebni fikleri već samo presa za kosu. Presu upotrebite za savijanje krajeva kose. Zatim krajeve isprskajte sprejom kako bi duže trajali. Ova frizura odgovara damama sa okruglim, ovalnim, licem u obliku srca i trougla.
 Savitljiva i sa razdeljkom po sredini – Ciara
5.    Obuzdani talasi – Kate Mara
Kada je lob frizura previše kovrdžava onda liči na trougao ili pečurku. Zato treba obuzdati kovrdže određenim kremama i to dok je kosa još mokra. Za oblikovanje kose najpre koristite prste, a onda i presu za kosu. Ovakva frizura odgovara damama sa ovalnim, oblim, licem u obliku kvadrata i dijamanta.

 Obuzdani talasi – Kate Mara
6.    Letnji talasi sa šiškama – Reese Witherspoon
Ovo je jedna od najslađih lob frizura koja lepo stoji damama sa ovalnim i licem u obliku srca. Da biste kosi dali potreban volumen nanesite balzam za kosu od korena ka krajevima, a zatim okruglom četkom oblikujte šiške.

 Letnji talasi sa šiškama – Reese Witherspoon
7.    Ombre lob frizura sa šiškama – Emma Stone
Ovo je jednostavna i super flertujuća frizura srednje dužine. Krase je ravne šiške i ombre  bakarne nijanse sa suptilnim prelazima. Frizura se preporučuje damama sa ovalnim, oblim i licem u obliku dijamanta.

Ombre lob frizura sa šiškama – Emma Stone

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име