Naslovna Šminka Najbolji brendovi šminke svih vremena – Top 10 koji su i dalje...

Najbolji brendovi šminke svih vremena – Top 10 koji su i dalje popularni

0
8063
najbolji brendovi sminke

Od L’Oreala preko Diora pa sve do MAC – a pogledajte koji su to, prema poslednjim istraživanjima, najbolji brendovi šminke svih vremena.makeup

Od svog postanka do danas karmini, senke i ostali makeup proizvodi su postali veoma bitna stavka u budžetu svake žene. Oni su tu da nas ulepšaju i daju nam potrebno samopouzdanje. Vremenom su svi ti make up proizvodi napredovali i sada je veoma teško u moru istih izabrati one najkvalitetnije. Na sreću tu su iskustva žena kao i razna istraživanja koja su pokazala koji su to najbolji brendovi šminke svih vremena koje slobodno možete koristiti jer time nećete ugroziti svoje zdravlje i izgled. Pred vama je top 10 brendova koji su i dalje popularni i biće sigurno najtraženiji i u 2022 godini.

1.MACnajbolji brendovi sminke mac

Kanadska kompanija MAC ( Makeup Art Cosmetics) je osnovana u Torontu 1984 godine. Postali su kultna marka, a njihov poznati slogan je „From Wow to Now“. Oni su društveno odgovorna kompanija i brinu o lepoti svih ljudi bez obzira na godine, rasu ili pol. Takođe protive se testiranju kozmetičkih proizvoda na životinjama. Postavljaju trendove svojim smelim bojama i kreativnošću. Zbog svoje saradnje sa mnogim poznatim ličnostima postali su veoma bitan faktor u kozmetičkoj industriji. Njihove kolekcije su toliko tražene da se odmah rasprodaju čim dođu na police.

2.Najbolji brendovi šminke – CliniqueClinique

Clinique kozmetika ima ogromnu reputaciju i veoma je cenjena na tržištu. Brine o svojim potrošačima i nudi odličnu liniju za negu kože koja se po paletama boja može prilagoditi svim tipovima kože. Takođe je poznata po proizvodnji toaletne vode i parfema. Zanimljivo je da je ova kompanija ponudila proizvode koji su specijalno dizajnirani za negu kože pre i posle operativnih zahvata. Njihov cilj je da reše problem iritacije kože, crvenila, gubitka pigmenta i drugih komplikacija koje mogu da uspore proces zalečenja kože.

3.L’Orealnajbolji brendovi sminke L’Oreal

l’Oreal je globalni lider i pokretač mnogih trendova u industriji lepote i to decenijama unazad. Ova francuska kozmetička kompanija je kreirala neke od najpopularnijih maskara, ajlajnera, pudera kao i proizvoda za negu usana. Ovaj brend ne nudi samo šminku već u ponudi ima i druge proizvode koji su bitni za negu i lepotu svake žene. Njihova linija za negu kose se koristi u mnogim frizerskim salonima širom sveta. Proizvodi su im poznati kako po kvalitetu tako i po pristupačnim cenama.

4.Maybelline New YorkMaybelline New York

Maybelline je počeo kao porodično preduzeće, a danas je jedna od najbitnijih kozmetičkih kuća u svetu. Kupcima nudi proizvode dobrog kvaliteta i po pristupačnim cenama. Njihova šminka, proizvodi za negu kože i parfemi su lako dostupni svima. Imaju neke od najboljih pudera, maskara, senki i slično.

5.Najbolji brendovi šminke – OriflameOriflame

Oriflame je švedski brend koji je počeo sa radom 1967 godine. Zamisao je bila da pruže ljudima priliku da koriste visoko kvalitetne kozmetičke proizvode inspirisane švedskom prirodom. Danas je ova kompanija prisutna u skoro 60 zemalja i ima preko 3 miliona nezavisnih brend partnera koji dele, promovišu i prodaju njihove kozmetičke i wellness proizvode.Poznati su po svojim preparatima za negu kože i kose.

6.Urban DecayUrban Decay

Osnovan 1996 godine sa sedištem u Kaliforniji, Urban Decay je veoma popularan kod blogera, urednika mode i lepote kao i kod potrošača. Prodaju visoko kvalitetnu kozmetiku kao što su all – night puder i Naked paleta senki za oči. Smatraju se oštrom i inovativnom kompanijom koja se ne plaši da eksperimentiše sa vibrantnim bojama.

7.Covergirlcovergirl

Ovaj brend je poznat po svom sloganu “ Easy, Breezy, Beautiful“. Njihove proizvode je isprobala većina tinejdžerki na planeti. Veoma su kvalitetni i pristupačni zbog čega dugo opstaju u kozmetičkoj industriji. Poznati su po svojim podlogama za šminku i ajlajnerima.

8.Najbolji brendovi šminke – Avonnajbolji brendovi sminke avon

Istorija “Avon”-a može se pratiti od davne 1886. godine kada je Dejvid Mekonel, prodavac knjiga (od vrata do vrata), poklanjao svojim kupcima, ženama, uzorak parfema. Avon i danas funkcioniše po sličnom principu i ima oko 6 miliona Avon dama širom sveta koje prodaju njihove proizvode direktno potrošačima na vrata. Poznata je po svojim proizvodima za šminkanje i negu kože.

9.Narsnajbolji brendovi sminke nars

Nars se pojavio u kozmetičkom društvu 1994 godine. Počeli su isključivo sa kreiranjem ruževa za usne, ali su se ubrzo okrenuli i na druge kozmetičke proizvode. Poznati su po svojoj Orgasm liniji koja je privlačna ne samo po imenu već i po kvalitetu. Njihovi proizvodi pomažu damama da se istovremeno osećaju i lepo i moćno i da prihvate svoju individualnost i prirodnu lepotu.

10.Najbolji brendovi šminke – Lancomenajbolji brendovi sminke lancome

Legendarni brend u svetu lepote koji postoji još od davne 1935 godine. Ova francuska kompanija je bila inspiracija mnogim drugim kozmetičkim kućama u smislu umetnosti, kreativnosti i primeni nauke u kozmetičke svrhe. Njihovi proizvodi su oduvek bili avangardni ne samo zbog svoje originalnosti već i zbog odličnog kvaliteta. Decenijama unazad se Lancome šminka, proizvodi za negu kože i parfemi smatraju bestselerima. Svaka žena na svetu je barem jednom u svom životu probala neki od njihovih proizvoda. Poznati su po svojim maskarama, lakovima za nokte, ruževima za usne, senkama i ostalim proizvodima.