Svake sezone su neke nove boje za kosu aktuelne. Dovoljno je da pogledate poznate dame koje diktiraju trendove pa da shvatite koje frizure i boje su u trendu ove jeseni. Prošlu jesen su obeležile metalik nijanse i pramenovi, a pogledajte šta se nosi ove jeseni.
1.    Zlatno roze boja
Svetski frizeri ističu da je ove jeseni najpopularnija roze zlatna boja za kosu kakvu imaju Jessica Chastain, Amy Adams i Emma Stone. Ovu boju možete postići stalnim mešanjem zlatne i bakarne boje. Zlatno roze boja odgovara svim tipovima kože, a najviše dolazi do izražaja kod kose srednje dužine.

2.    Žito plava boja
Platinasto plava boja kose će uvek biti u trendu. Međutim, za tamne plavuše i svetle do srednje brinete preporučuje se pšenično ili žito plava kao idealan prelaz. Ovakvu boju imaju Chloe Moretz, Jennifer Lawrence i Taylor Schilling. Ova boja najbolje pristaje kosi srednje dužine.

3.    Bronzana boja
Ukoliko brinete žele da osveže svoju kosu, a da i dalje sačuvaju prirodan izgled mogu da od sredine do krajeva kose izvuku bronzane ili zlatne pramenove. Ovakva boja kose u prvi plan ističe lepotu lica.  Bronzanu boju kose imaju Jessica Biel, Elisabeth Moss i Beyonce. Odgovara damama sa srednjom i dugom kosom.

4.    Tamni pramenovi
Tamni pramenovi pre svega pristaju brinetama i crvenokosama. Ovi pramenovi ne bi trebalo mnogo da odudaraju od osnovne boje kose jer je cilj da se postigne što prirodnije stapanje boja. Tamni pramenovi treba da se kreću oko lica i da ga posebno naglase kao što je slučaj kod Lily Aldridge, Kerry Washington i Megan Fox.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име