Imate dugu kosu koju već godinama nosite na isti način i želeli biste nešto da promenite, a da ne kratite kosu. Najjednostavniji način je da istaknete pramenove ili šiške i tako dodate kosi volumen, a licu interesantan i lepši  izgled. Predlažemo Vam da pogledate kako poznate dame nose svoju dugu kosu. Možda pronađete nešto što i Vama odgovara.

1.    Allison Williams – Prednji slojevi
Ova frizura je u velikoj meri slojevita oko lica, a malo slojeva ima pozadi. Preporučuje se damama sa finom kosom i bilo kojim oblikom lica. Ako Vam je lice ovalno ili u obliku srca namestite pramenove oko jagodica. A ako Vam je lice kvadratnog oblika onda bi pramenovi trebalo da se kreću nešto iznad jagodica.
Allison Williams – Prednji slojevi
2.    Sarah Jessica Parker – Uvijeni krajevi
Parker takođe ima slojevitu kosu koja se pritom uvija u krajevima u prirodne talase koji klize niz leđa. Na taj način možete kosu i da oterate iza ušiju i da Vam izgleda lepo. Ova frizura se preporučuje  damama sa gustom kosom.
Sarah Jessica Parker – Uvijeni krajevi
3.    Taylor Swift – Duga kosa sa šiškama
Ove sezone se nose šiške koje nalikuju onima iz 60-tih godina prošlog veka. Šiške ne bi trebalo da se seku ravno i široko već u obliku trougla koji bi bio u istoj ravni kao i spoljni uglovi očiju. Svojoj kosi možete dodati i slojeve, ali vodite računa da ne budu prekratki i oko lica već je najbolje da se kreću ispod brade.
 Taylor Swift – Duga kosa sa šiškama
4.    Beyonce – Duga kosa sa sitnim kovrdžama
Da biste imali ovako divlju kovrdžavu kosu potrebni su Vam izmešani slojevi dužine oko glave. Kovrdže lepo stoje svakom obliku lica. Preporučuje se uvijanje kose dok je suva, a nikako mokra.
 Beyonce – Duga kosa sa sitnim kovrdžama
5.    Jessica Chastain – Sve oko slojeva
Jednostavna, svestrana frizura sa krajevima različitih dužina odgovara svakom obliku lica. Kosu možete nositi tako što je rasporedite po  sredini razdeljka ili je prebacite sa strane.

 Jessica Chastain – Sve oko slojeva

6.    Hailee Steinfeld – Super duga kosa
Ova dama ima kaskadno dugu kosu urađenu na pravi način. Trik je u balansiranju dužine sa nekoliko slojeva koji uokviruju lice. Njena kosa je iste dužine osim nekoliko slojeva koji se nalaze oko jagodica.
 Hailee Steinfeld – Super duga kosa

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име