Kada je manikir u pitanju, kao najlepši nokti ove sezone izdvajaju se oni tamnije nijanse, apstraktnog dizajna sa dosta šljokica i zimskih, prazničnih motiva. Ipak, na kraju smo 2020 godine i ulazimo u 2021 a prolećne boje i motivi počinju da se pojavljuju. Većinu ovih boja i formu možete i sami napraviti kod kuće jer nisu previše komplikovani. Sve što vam treba je malo vremena, strpljenja i maštovitosti. Ne moraju da budu preslikani kao sa društvenih mreža. Dodajte neki svoj lični pečat vašim rukama.

Ponuda je velika, a mi smo izdvojili šest po nama najlepših i koje mislimo da vredi isprobati. Radi se o geometrijskim oblicima, animal printu, šljokicama i još nekim bojama i kombinacijama boja koje su preplavile internet.

Geometrijski oblik noktiju

Može se reći da postoji nepisamo pravilo da su cvetni dizajni karakteristični za proleće i leto, a geometrijski motivi za hladnije mesece. Početak 2021 godine obeležiće geometrijski motivi koji lepo izgledaju kako na dugim tako i na kraćim noktima. Romboidi, pravougaonici, trouglovi ili neki vama dragi oblici se slobodno na jednom prstu mogu uklapati u različitim bojama i nijansama. Na primer crna uz narandžastu pop boju. Birajte geometrijske oblike u svojim omiljenim bojama.

Miks boja

Zašto da imate jednu boju kada možete imati tri, četiri pa čak i pet , na svakom prstu druga boja laka. Ove sezone probajte da uklapate neutralne nijanse poput sive, bele i crne. Takođe, možete obojiti i samo vrhove u nekim svetlijim nijansama ili čak printovima. Na primer print kornjače je izuzetno popularan i lepo izgleda na ruci. Kombinacije toplo braon i bež nijansi su takođe moderne i šik. U manikiru je sve dozvoljeno tako da možete koristiti sve boje koje volite ili želite da probate.

Crno beli najlepši nokti za zimu

Evo još jednog zanimljivog tipičnog francuskog manikira. Napravite na vrhovima crne trouglove i povucite jednu belu liniju bliže dnu nokta. Mlađim devojkama manikiri preporučuju da naprave i slova sa crno belim lakom. Možete da napišete šta god želite. Još jedan moderan stil podruzumeva da nalakirate po dijagonali bež i belu boju, a da tačno po sredini napravite neki geometrijski oblik sa crnim lakom. Dobra strana crnog i belog laka jeste što se sa njima zaista možete na raznovrsne načine igrati i postizati neke svoje originalne dizajne. Najjednostavnije je da tri prsta nalakirate crnom, a dva belom bojom ili obrnuto.

Tamno plava boja

Tamnije nijanse plave asociraju na leto odnosno, more, nebo. Međutim, radi se o univerzalnoj boji koja je u trendu  i koja će se stalno nositi pa čak i na prstima. Ova kobalt plava boja laka je jedna od prelepih nijansi koja je idealna za hladnije zimske dane. Takođe, nosiće se i mornarsko plava kao i plave nijanse sa šljokicama koje su odličan izbor za novogodišnje i božične praznike. Na instagramu su plavi nokti hit ove sezone. Mnoge poznate ličnosti su ih već isprobale i toplo vam ih preporučuju.

Šljokice

Novogodišnji i božićni praznici koji dolaze se ne mogu zamisliti bez šljokica. Šljokice su sve prisutnije u manikiru i kombinuju se na raznovrsne načine. Za šik i minimalistički stil dodajte šljokice samo na vrhovima. Možete izabrati i neke srebrnkaste i zlatne nijanse lakova sa šljokicama. Uz ovakav manikir neće vam biti potrebno prstenje kao ukras na prstima.

Najlepši nokti za zimu sa životinjskim printom

Kada kod poželite da dominirate i budete primećeni obucite odeću sa animal printom. Ovaj dezen se poslednjih godina sve više koristi i u manikiru. Radi se o malo komplikovanijem manikiru jer nije lako oslikati otiske životinja. Ako imate dara za slikanje pokušajte sami, ako ne obratite se stručnjacima jer ovakav manikir zaista vredi probati. Pored klasičnog leopard printa na bezbojnom laku kao osnovi, nosiće se i print krave, zmijski ili neki drugi zanimljivi animal print. Animal print  manikir deluje zaista moćno.