Na ovogodišnjoj ceremoniji dodele Oskara u Holivudu crvenim tepihom je prodefilovao veliki broj poznatih parova. Neki su ujednačili svoje modne kombinacije da bi delovali skladno, a ima i onih parova koji se nisu time opterećivali. Pogledajte kako su celebrity parovi izgledali na dodeli Oskara.

1.    Amy Adams i Darren Le Gallo

Amy Adams i Darren Le Gallo
Amy Adams je na dodeli Oskara došla sa svojim verenikom sa kojim je zajedno deset godina, ali ne žure sa brakom. Adams je bila u nominaciji sa ulogom u filmu American Hustle.

2.    Matthew MacConaughey i Camila Alves

Matthew MacConaughey i Camila Alves
Mac Conaughey je bio nominovan i dobio je Oskara za glavnu ulogu  u filmu Dallas Bayers Club. Inače Matthew i Camila su u braku od 2012 i imaju troje dece. Matthew je na dodeli Oskara poveo i ženu i svoju majku.

3.    John Legend i Chrissy Teigen

 John Legend i Chrissy Teigen
Legend je radio muziku za film 12 Years a Slave. Na dodeli Oskara se pojavio u društvu svoje verenice.

4.    Kristen Bell i Dax Shepard

Kristen Bell i Dax Shepard
Film Frozen u kome glumi Kristen Bell je bio u nominaciji za Oskara. Ovaj par je nedavno dobio bebu, ali to nije uticalo na izgled Kristen kojoj je haljina odlično stajala.

5.    Jason Sudeikis i Olivia Wilde

Jason Sudeikis i Olivia Wilde
Ovaj par je uskladio svoje modne kombinacije tako da su izgledali neodoljivo u Valentino kreacijama.

6.    Brad Pitt i Angelina Jolie

Brad Pitt i Angelina Jolie
Gde god da se pojavi ovaj par izaziva veliku pažnju medija i publike. Važe za najmoćniji glumački par u Holivudu. Ove godine je Brad Pitt bio u centru pažnje sa svojim filmom 12 Years a Slave koji je dobio najviše Oskara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име