Kako se zima približava pravo je vreme da počnete da tražite čizme. Zimske čizme bi trebalo da budu moderne, udobne i dovoljno snažne da izdrže više sezona. Pogledajte koje zimske čizme se smatraju najudobnijim.
1.    Ag čizme (ugg boots)

Ove čizme su napravljene od ovčje kože i postavljene su krznom.Veoma su tople tako da ih možete nositi  po dubokom snegu. Žene ih vole zato što postoje u različitim printovima, bojama i dizajnima tako da svako može da nađe odgovarajuće za sebe. U njima se lako hoda jer su ravne i cena im je pristupačna.
2.    Jahaće čizme (riding boots)

Jahaće čizme nisu samo za džokeje već su dostupne svima.Napravljene su od kože tako da su veoma tople. Ovo su klasične čizme koje nikada ne izlaze iz mode i daju Vam elegantan izgled. Lepo se uklapaju sa farmerkama, haljinama koje malo padaju iznad kolena i  kratkim uskim crnim kaputima. Sa ovim čizmama ćete izgledati šik i sofisticirano.
3.    Bajkerske čizme (biker boots)

Ako volite teške i robusne čizme onda su bajkerske čizme pravi izbor za Vas. Zahvalne su jer mogu da se kombinuju sa raznovrsnom garderobom čak i sa maksi haljinama. Malo su teške, ali su dobre za hodanje po snegu.
4.    Gumene čizme

Ove čizme nisu samo za kišnu jesen već se mogu nositi i tokom zime.Sa njima se lako hoda po snegu i klizavom trotoaru jer imaju gumeni đon. Postoje u različitim bojama i printovima tako da je vrlo zabavno uklapati ih sa različitom garderobom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име