Roze boja je tipična ženska boja. Vole je i rado nose skoro sve dame. Ova boja se najviše može videti na damama leti, međutim ona je u trendu ove jeseni. Pogledajte na koji način možete različitim nijansama roze boje začiniti svoj jesenji izgled.
1.    Pastelno roze boja

Ova slatka, nežna i suptilna nijansa roze boje se odlično slaže sa mnogim drugim bojama kao što su plava, žuta, zelena, crna i ljubičasta. Zato uključite pastelno roze boju u svoje jesenje kombinacije i i zgledaćete fenomenalno.
2.    Roze i crvena

Spoj ove dve boje  je dobitna kombinacija ove jeseni. Uparite roze boju sa jarkim crvenim tonovima u vidu modnih detalja ili odevnih predmeta. Crvena još više ističe i ulepšava roze boju.
3.    Roze boja i cvetni printovi

Roze i cvetni printovi se slažu jer su veoma lepi i ženstveni. Zato su idealna kombinacija ako želite da ove jeseni izgledate romantično i koketno. Možete da nosite roze sa cvetnim printovima ili da ih razdvojite pa da jedan deo garderobe bude roze , a drugi sa cvetnim printom u nekoj drugoj dominantnoj boji.
4.    Roze i neutralne boje

Roze boja će izgledati zabavnije ove jeseni ukoliko se uklopi sa neutralnim bojama kao što su crna, bela, bež, krem i  slične boje. Privlačićete pažnju na ulicama ako jednostavan blejzer neutralne boje uklopite sa roze torbicom ili roze cipelama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име