Prvi ovogodišnji glamurozni događaj u Los Anđelesu smo imali prilike da ispratimo u nedelju 8. januara. Radi se naravno o dodeli prestižnih filmskih nagrada Zlatni globus ili Golden Globes. Najviše nagrada je odneo film La la Land sa Emma Stone i Ryan Gosling u glavnim ulogama. Međutim, ono po čemu je ovaj događaj karakterističan jesu i predivne odevne kombinacije kao i celokupni izgled poznatih dama koje su prošetale crvenim tepihom. Zato Vam ovoga puta predstavljamo najveće modne trendove koji su se izdvojili sa ovog 74 – tog po redu Golden Globes.

  1. Duboki V – izrez

Mnoge poznate dame su se na ovom spektakularnom događaju pojavile u prelepim i glamuroznim haljinama koje su imale nešto zajedničko, a to je duboki ili spušneni dekolte. Uglavnom se radi o dugim i elegantnim haljinama sa upadljivim dekolteom koji dosta otkriva.

  1. Dodir srebra

Nagrada nosi naziv Zlatni Globus. Međutim, neke poznate dame su se ipak odlučile za haljine u još jednoj prelepoj metalik boji, a to je boja srebra. Radi se o metalik srebrnim haljinama kao i haljinama u drugim bojama koje na sebi imaju srebrne detalje.

  1. Roze boja

Modne piste kao i ovogodišnji crveni tepih pokazuju da će romantična nijansa roze boje biti hit ove sezone.

  1. Haljine spuštenih ramena

Haljine i bluze spuštenih ramena su hit već nekoliko godina. Poznate dame su uvek u trendu pa su se neke zato odlučile da obuku ove privlačne i zanimljivo kreirane haljine.

 

  1. Šljašteće haljine

Na Zlatnom Globusu sve treba da sija i šljašti. Zato su se neke glumice odlučile za pozlađene i sequin haljine.

  1. Žuta boja

Žuta je jedna od najtežih boja za nošenje i kombinovanje pogotovo u svečanim prilikama. Međutim, to nije pokolebalo poznate dame da na ovom događaju ponesu glamurozne haljine u različitim nijansama žute boje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име