Šta kaže horoskop za 2017, da li ćete naći svoju srodnu dušu? Ako u 2016 godini niste imali sreće u ljubavi onda se verovatno pitate kakva će Vam tek biti 2017 godina. Vaše je da priželjkujete i da se nadate, a šta o ovom pitanju kažu zvezde i horoskop za 2017 godinu. Da li ćete tokom nove 2017 godine napokon naći svoju srodnu dušu?

 Horoskop za 2017- Ovan

Ovnovima će 2017 godina biti zabavna i uspešna i to na svim poljima ne samo u  ljubavi. Promene će se dešavati brzo, zdravlje će se poboljšati i imaćete dosta poslovnih ponuda. Slobodni ovnovi će se zaljubiti u ovoj godini dok će zauzeti imati mogućnost da testiraju svoju vezu. Ovnovi bi trebalo da se klone osoba u znaku ribe, jarca i raka, dok im kao partneri najviše odgovaraju vodolije, strelci i lavovi.

Bik

Bikovi će imati dosta sreće i mogućnosti za dobru zaradu u ovoj godini. Biće spokojni veći deo godine mada će imati i perioda strahova i preispitivanja svojih emocija. Ako ste u vezi situacija postaje ozbiljnija. Postavljaćete mnoga pitanja i sukobljavati se sa partnerom, ali će ipak na kraju ljubav pobediti. Slobodnim bikovima se savetuje da u 2017 godini započnu novu vezu. Najbolji period za ljubav je mesec juli. Bikovima ne odgovaraju osobe rođene u znaku ovna, vodolije i lava, a najviše im prijaju škorpije, jarci, device i ribe.

Blizanci

Blizancima se preporučuje da se tokom ove godine dobro organizuju na svim poljima i da ne troše uzalud svoju energiju koja će biti posebno izražena u prvoj polovini 2017 godine. Zauzeti blizanci će možda stati pred matičara ili dobiti prinovu. Slobodnim blizancima se može desiti ljubav na prvi pogled i jedna strastvena veza. Klonite se bikova, riba i devica. Odgovarajući znaci su strelci, ovnovi, vodolije i vage.

 

Rak

Rakovi će u ovoj godini doneti veoma važne odluke. Neke će na početku izgledati sumljivo, ali će ipak na kraju imati pozitivan rezultat. Zauzeti rakovi će se sa svojim partnerima voleti još više dok će slobodni uspeti da nađu novu ljubav i to naročito u maju, oktobru ili decembru. Bićete društveniji i sklopićete nova poznanstva.  Klonite se vaga, ovnova i blizanaca. Odgovaraju Vam osobe u znaku ribe, škorpije i bika.

 Horoskop za 2017 – Lav

Ova godina je izuzetno povoljna za lavove. Ne samo što ćete imati prilike da činite ono što Vam srce želi već će Vam Vaša energija omogućiti da uvek budete u pravo vreme na pravom mestu. Zato razmislite i o igrama na sreću. Ako ste u vezi možete planirati zajednički život. Ako ste u braku onda je ova godina dobra za prinovu ili selidbu. Ako ste samci povoljan period za ljubav je maj. Tada poznanstvo sa jednim prijateljem može prerasti u ljubav. Ne prijaju Vam osobe u znaku škorpije, bika i raka dok Vam odgovaraju strelci, blizanci i ovnovi.

Device

Drage device će u 2017 godini morati da rešavaju mnoga pitanja iz prošlosti pa tek onda da se okrenu budućnosti. Ovo je godina u kojoj mnogo toga treba da naučite. Pre svega kako da rešavate svoje probleme na vreme. Za slobodne device će u ljubavi ovo biti još jedan toplo hladan period. Biće veza, ali i raskida. Zauzete device bi trebalo više da veruju partneru i da se lakše nose sa promenama. April je najpovoljniji mesec za ljubav. Klonite se osoba u znaku strelca, blizanaca i lava. Odgovaraju Vam osobe u znaku bika, raka i jarca.

Vaga

Za vage je 2017 godina stvaralaštva i novog početka. Slobodne vage će imati više samopouzdanja i uspeće da privuku osobu koja im se dopada. Zauzetim vagama preporučujemo da više veruju partneru i da znaju kada da prikoče i popuste. Povoljni meseci za ljubav su jul, oktobar i decembar. Odgovarajući  znaci su lav, blizanac i vodolija, a klonite se devica, rakova i jarčeva.

Škorpija

Strast i istrajnost škorpija će se vidno promeniti u 2017 godini. Ostavite prošlost iza sebe, ne budite zlopamtila već gradite bolje odnose sa drugima. Budite jaki i vodite računa o sebi naročito u stresnim situacijama. Budite otvoreniji i manje tajanstveni jer ćete talo lakše naći prijatelje, ali  i ljubav. Zauzete škorpije bi takođe trebalo da budu otvorenije u odnosu sa partnerom. Uradite nešto smelo, krenite na put sa voljenom osobom i tako testirajte svoju vezu. Klonite se vodolija, lavova i vaga. Odgovarajući znaci su ribe, rakovi i device.

Strelac

Za strelce je 2017 godina apsolutne sreće. Biće puni energije, ambicije i upornosti i samim tim će ostvariti veliki uspeh na poslovnom planu i karijeri. To je samo još jedan korak bliže ka njihovom putu do slave. Slobodni strelci će se u odnosu na ostale znake najviše zabavljati u ovoj godini. Biće tu i ljubavnih varnica kao i strastvenih veza. Zauzeti strelci mogu osetiti ljubomoru i nerazumevanje od strane partnera. Zato bi trebalo da budu iskreniji i prema sebi i prema drugima pa makar ih to koštalo i veze. Klonite se riba, škorpija i devica. Odgovaraju Vam osobe u znaku lava, vage i ovna.

Jarac

Za jarčeve je ovo godina harmonije, mira i odlaganja obaveza. Međutim, ostanite fleksibilni jer ćete u suprotnom biti pod stresom i nećete videti pozitivne promene koje  se dešavaju u životu. Ako ste slobodni pripremite se za iznenađenje. Ljubav će Vam biti pred vratima samo je morate prepoznati. Zauzetim jarčevima ljubav nije u prvom planu u ovoj godini već posao. Zato je veoma bitno da imate partnera koji Vas podržava i savetuje. Ne odgovaraju Vam ovnovi, strelci i vage, a prijaju škorpije, device i bikovi.

 

Vodolija

Vodolijama će se desiti veoma bitne stvari i u životu, ali i u ljubavi ove godine. Radite nešto što do sada niste radili. Bićete iznenađeni rezultatima. Žudećete za slobodom i avanturom. Zato se zauzetim vodolijama preporučuje romantično putovanje sa partnerom. Ove godine ćete biti ozbiljniji u vezi, razmišljaćete čak i o prinovi. Slobodne vodolije će izgraditi nešto ozbiljniju vezu sa prijateljem. Ne odgovaraju Vam bikovi, jarci i škorpije, a prijaju vage, strelci i blizanci.

 Horoskop za 2017 – Ribe

Ribe će u 2017 godini biti smirene uprkos teškoćama. To će im pomoći da lakše isplivaju iz ličnih i profesionalnih problema. Radiće na ostvarenju dugoročnih ciljeva. Slobodne ribe će pronaći svoju srodnu dušu. Budite otvoreni. Plima ljubavi je jaka. Zauzete ribe će svoj odnos sa partnerom podići na viši nivo. Nemojte se iznenaditi ako veza bude krunisana brakom. Klonite se vodolija, strelčeva i blizanaca. Prijaju Vam jarčevi, škorpije i rakovi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име