Ako postoji nešto što će Vaš izgled nadograditi i osvežiti vaše svakodnevne odevne kombinacije to je svakako njeno veličanstvo zvano nakit. Sat, ogrlica, narukvica, prsten ili broš to je samo Vaš lični izbor.
Narukvice
Sadašnji modni trendovi idu na ruku ljubiteljima nakita, tako da možete staviti dvadesetak narukvica (to je i poželjno) najluđih boja, veličina i dezena i biti totalno IN. Do pre nekoliko meseci svi smo nosili one slatke narukvice od gumica koje su pravile i poklanjale devojčice iz zgrade, uvek kada bih srela na ulici nekog sa takvom narukvicom kreće osmeh na lice što izaziva još jednu priču:“Jao to je moja mala sestra plela za sve nas u kući i sada nas tera da nosimo”….

Ipak neke komade nakita skupo plaćamo i nosimo čitavog života. Njegovo veličanstvo SAT!

Swatch, Esprit ili MissSixty za žene svako voli da nosi vredan sat određenih boja i veličina, nekada kao ukras ali sasvim opravdano ovaj modni detalj nosi i titulu statusnog smbola,  na Vama je samo da odaberete onaj pravi samo za Vas.

Prstenje
Nekada “samo” simbol ljubavi i vernosti a danas must have detalj na ruci ali i na nozi?  Pomera granice u pogledu veličine ali i mesta stavljanja ali uvek tako elegantan i šik i nikada ne izlazi iz mode. Ne mora biti skup ili obogaćen dragim kamenjem bitno je da je Vama drag i prijatan na ruci i eto novog omiljenog detalja.

Ogrlice
Nekada skromni lančić ili elegantna biserna ogrlica a danas perle, ćilibar, statement necklace pa na Vama je izbor, biti smeo ili ne važno je imati ovaj detalj zar ne?

Broševi
Ah sama reč deluje tako arhaično a i njihovo postojanje i nošenje se vezuje za neke dame na dvorovima i u dugim elegantnim haljinama. Pravo malo blago koje se može prenositi sa kolena na koleno, pripadati samo ženama i prenositi generacijama. Za neke devojke broš je modni detalj za druge je fetiš.  Za nekoga lepa uspomena od drage osobe. Trendovi dolaze i odlaze, ali broš je detalj koji mora biti u svakoj kutijici za nakit.

Prethodni tekstUpadljiva zimska šminka
Sledeći tekstNaša a Svetska – Milica Tričković
Aleksandra Božanić rođena 11.08.88. godine. Živi u Nišu. Diplomirala na Ekonomskom a masterirala na Mašinskom fakultetu. Prvi put se susreće sa pisanjem članaka 2010. godine za online časopise. Čovekojubac, Mačkoljubac, Knjiški moljac, Family Guy. Interesovanja i inspiraciju pronalazi u svemu i svačemu. Milena Vučić rođena 20.10.1988. godine. Živi u Nišu. Diplomirala je na Pravnom fakultetu. Trenutno radi kao advokatski pripravnik. Organizacija joj ide dobro od ruke. Multitasker, nepopravljivi zaljubljenik u Remarka i venčana za Francusku kulturu, način življenja i njihovu modu. Njih dve, otpočinju blogerski život uz zajednički blog LaMiaStoria018.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име