Da bismo svoje oči zaštitile na pravi način neophodne su nam kvalitetne naočare za sunce. Naočare za sunce treba nositi tokom cele godine, kad god ima sunca, a ne samo leti. Ove sezone u modi su raznovrsni modeli naočara za sunce od malih, belih ili ukrašenih okvira pa do retro i oversized naočara. Pogledajte kojih 10 modela naočara za sunce ćemo viđati svuda tokom 2020 godine.

Popularne naočare za sunce – 10 odabranih modela

Ukrašene naočare za sunce
Olivia Palermo i mnoge druge poznate dame rado nose ukrašene naočare za sunce. Sa ovakvim naočarima ćete sigurno biti primećene. Radi se o naočarima koje na sebi imaju po okvirima detalje poput bisera, nitni, dijamanata, cvetića i sličnih detalja. Izgledaju ženstveno i odlično se uklapaju uz šešire i letnje haljine.

Naočare za sunce sa belim okvirom
Naočare sa belim okvirom su iz godine u godinu sve popularnije. Okviri mogu biti različitih veličina i oblika tako da ima za svačiji ukus po nešto. Ovo su omiljene naočare Emme Roberts.

Cat Eye naočare za sunce
Mačkaste naočare su same po sebi ženstvene i zavodljive i svakom outfitu daju određenu dozu glamura što je dokazala i Miranda Kerr koja ih najčešće nosi.

Naočare za sunce sa linijom u predelu obrva
Naočare za sunce sa pravom linijom u predelu obrva izgledaju veoma kul, naročito ako se dobro usklade sa frizurom. Ovakve naočare obožava Kylie Jenner.

Naočare za sunce sa ogledalo staklima
Ove naočare su jedne od glavnih trendova leta. Lepo se kombinuju sa ostalim letnjim komadima odeće i modnim detaljima. Laskaju svakom obliku lica.

Naočare za sunce sa okruglim ramom
Retro naočare u stilu 70- tih koje su poznate još kao lenonke su ponovo u modi. Rita Ora ih sada često nosi.

Naočare za sunce sa upadljivim okvirima različitih oblika i boja
Paris Hilton je pravi majstor da svoj outfit dopuni i zaokruži upadljivim neobičnim naočarima za sunce. Treba učiti od najboljih i zato slobodno isprobajte jedne ovakve naočare za sunce. Sigurno ćete biti primećeni.

Aviator naočare za sunce
Avijatičarske naočare za sunce važe za jedne od najpopularnijih modela naočara koje nikada neće izaći iz mode. I tu Ray Ban nema premca. Nosiće se i ove godine.

Četvrtaste naočare za sunce
Naočare sa četvrtastim ramom su funkcionalne jer štite veći deo lica od štetnog sunčevog zračenja. Najbolje stoje damama sa ovalnim i okruglim licem. Modna kuća Bottega Veneta najviše proizvodi ovakve naočare, a Kris Jenner ih najčešće nosi.

Oversized naočare za sunce
Oversized naočare najlepše stoji damama sa duguljastim licem. Za inspiraciju o tome kako ih možete nositi pogledajte fotografije Nichole Richie.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име