Iako se leto kalendarski bliži kraju, i dalje su poželjne svetle boje a tako će, bar što se modnih trendova tiče biti i s početka jeseni. Narandžasta boja je veliko otkriće ovog leta, a kako stvari stoje stilisti tvrde da će tako biti i kad nastupi jesen i padnu temperature. Mi vam poklanjamo pet predloga profesionalnih svetskih stilista kako da istaknete i iskoristite ovaj modni trend.

NOKTI:

narandzasti nokti
Josephine Allen je na čelu tima manikira u jednom salonu lepote i ona kaže da obzirom da je boja naradže svetla boja, može se nositi uz bilo koju dužinu i bilo koji oblik noktiju. Ona sugeriše da ako ste neodlučni za ovakvu promenu počnete najpre  sa koralnim bojama. Ako se pak osećate hrabro  za promene odaberite Saturday Disco Fever boju za koju ona kaže da je najtoplija boja ovog leta.

USNE:

narandzasti karmin
Caitlin Callahan je zaposlena u modnoj kući MAC  i ona kaže da usne ove sezone ne treba da budu u narandžastoj boji već da se koriste kreme koje vašim usnama daju svež izgled, puno maskare i to je u osnovi to. Ona tvrdi da su narandžaste usne najmanje seksi. Imajte to na umu.

 

OČI:

naradzasta makara

Što se očiju tiče, Caitlin Callahan kaže da narandžasta nijansa zaista može istaći plave ili zelene oči. U tom smislu trebalo bi da koristite Amber Lights  senke za oči da  u kombinaciji sa ajlajnerom istaknete mačije oči. I naravno, maskara…

 

OBRAZI:

narandzasti obrazi
Nijansa narandžaste na obrazima je neverovatno zahvalna. Da biste istakli ovaj efekat koristite bronzer za konture lica i onda dodajte nijansu narandžaste. Ovo stoga što se odsjaj narandžaste lepo uklapa sa sjajem bronzanog tena.Ostatak šminke treba da bude neutralan.

 

MINĐUŠE:

mindjuse narandzaste
Ako pak smatrate da narandžasta boja nije za vas ipak možete ostati u trendu. Probajte narandžaste minđuše.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име