Pred vama su nokti za jesen 2022, najlepše boje i dezeni koje ćete poželeti da isprobate ove sezone.

 nokti za jesen 2022
Sa promenom godišnjih doba obično se menjaju i omiljene boje kada su u pitanju nokti za jesen 2022. Prelazi se sa svetlijih, tipičnih letnjih nijansi na dublje, tipično jesenje i zagasite zemljane tonove. Po pravilu se živahni letnji trendovi, poput svetlo belih lakova za nokte i reflektujućih, hrom boja, smiruju u vidu tamnijih nijansi i bogatih, metalik nijansi. Iako su klasici poput jedva vidljivih lakova, zatim francuski manikir, kao i crveni lak uvek u modi jer izgledaju šik i neodoljivo ipak nas ove sezone očekuju i neki novi trendovi kada su u pitanju nokti za jesen 2022 godine. Biće od svega po malo tako da ima za svačiji ukus ponešto. Pogledajte neke od najlepših trendova za ovu sezonu.

1.Emo francuski manikir

 emo francuski manikir
Ako želite da malo izmenite svoj klasični francuski manikir koji najčešće nosite onda napravite malu rokadu. Manikir stručnjaci predlažu da obrnete scenario, odnosno da isprobate crni umesto belog laka za vrhove noktiju. Možete koristiti bež boju laka kao osnovu i crni lak za vrhove. Odmah će vaš francuski manikir izgledati prikladnije za jesen.

2.Boja čokolade

 cokoladno braon
Čokoladno braon lak kao i ostale nijanse braon će se nositi ove sezone. Nokti za jesen 2022 zahtevaju tipično jesenje, zemljane tonove, a braon boja to svakako jeste. Izaberite onu nijansu braon boje koje će savršeno dopuniti boju vašeg tena. Redovno negujte svoje nokte da bi ovakav manikir izgledao što elegantnije.

3.Tamno zeleni nokti za jesen 2022

 tamno zeleni
Neočekivani hit ove godine su bili tamno zeleni nokti i tako će ostati i tokom jeseni, a verovatno i do kraja godine. Duboko, šumsko zelena, ali i ostale nijanse zelene izgledaju moćno, prelepo i super svestrano jer pristaju svim oblicima noktiju.

4.Sivi mat nokti za jesen 2022

 sivi nokti za jesen 2022
Siva će biti u modi ove jeseni. Ona savršeno dopunjuje potamneli ten od sunca. Takođe kako se sa promenog godišnjih doba i naša garderoba menja tako će se i ovaj sivi lak odlično uklopiti uz toplije dukserice i džempere. Manikir stručnjaci preporučuju da se poigrate sa završnom obradom i da preko sivog laka pređete svetlucavim ili mat lakom za što efektniji izgled vaših noktiju.

5.Kristalni dizajn –  nokti za jesen 2022

 kristalni nokti za jesen 2022
Eksperti za nokte predviđaju da će ova jesen doneti novi, kul trend dizajn noktiju koji podseća na šare raznih kristala, ali onih neobrađenih čisto prirodnih. To je takozvani, neutralni, organski dizajn koji izgleda veoma moćno i glamurozno.

6.Kameleon nokti za jesen 2022

 kameleon nokti za jesen 2022
Ove sezone tamnije, višedimenzionalne nijanse biće kao zimska verzija takozvanih letnjih zastakljenih noktiju. Svetlucavi tonovi dragog kamenja izgledaju još moćnije kada se iskombinuju dve ili tri nijanse i kada se dobije takozvani kameleon efekat.

7.Dodir zlata

 dodir zlata
Zlatna je univerzalna i luksuzna boja koja je aktuelna tokom cele godine. Međutim, ova metalik nijansa se može smatrati i tipično jesenjom bojom jer se uklapa uz boje prirode koja se menja i koja nas tokom jeseni okružuje.Možete je koristiti kao deo francuskog manikira, praviti polumesec oblike, ali je možete kombinovati i sa drugim bojama poput crne, plave i slično.

8.Cveće u gotik stilu

 cvece u gotik stilu
Cveće na noktima je tipičan prolećni i letnji dezen. Međutim, kao i svi printovi ipak ga možete nositi kada god poželite. Ove sezone manikir stručnjaci imaju ideju da za jesenji manikir izaberete cveće u gotskom stilu. Naravno podrazumeva se upotreba crnog laka sa kojim se iscrtavaju, proizvoljno latice cveća preko bež ili providne osnove.

9.Moćni ljubičasti nokti za jesen 2022

 ljubicasti
Još jedna nijansa koja je u trendu ove 2022 jeste i ljubičasta. To se pre svega odnosi na njene nežnije varijante poput boje jorgovana i lavande. Međutim, pošto jesen zahteva tamnije nijanse onda manikir stručnjaci predlažu da isprobate lakove u nijansama šljive i grožđa. Radi se o tamnijim i dubljim ljubičastim tonovima koji slobodno mogu imati šljokice ili neke druge luksuzne i upadljivije note. Ova nijansa se odlično uklapa uz sve oblike noktiju od kratkih do onih ekstra dugih.