Pred vama su nokti za proleće 2023 – top 8 boja i nijansi koje ćemo viđati na svakom koraku tokom predstojeće sezone.

 nokti za proleće 2023
Još uvek je zima i hladno vreme, ali to ne znači da već ne možemo da razmišljamo o proleću koje nam se svakim danom sve više približava. Zato vam predlažemo da pogledate koji će to nokti za proleće 2023 biti u trendu.

Jedan od najlakših i najisplativijih načina da promenite svoj izgled između godišnjih doba jeste da osvežite svoj manikir trendi bojama i nijansama. Tokom zime su dominirale tamnije boje lakova za nokte poput crnih, braon, bordo, teget. Nokti za proleće 2023 sadrže nešto svetlije nijanse tipične za ovo godišnje doba kada se sve rađa i oživljava. Pored klasične crvene, nosiće se i nijanse prolećnog cveća kao i ostale svetlije i poletnije boje. Da ne dužimo pogledajte kako izgledaju najlepši nokti za proleće 2023 godine.

1.Paradajz crveni

 paradajz crveni
Crveni lak za nokte je kao i crveni karmin i crvena haljina vanvremenski i bukvalno nezamenjiv. Klasika koja pleni elegancijom i luksuzom. Tokom predstojeće sezone nosiće se crvena nijansa koja podseća na boju paradajza. To je svetlija nijansa crvene sa narandžastim podtonovima koji daju sjajniji i sočniji efekat na vašim noktima. Crveni lak je idealan za sve prilike i lepo izgleda na svim dužina i oblicima noktiju.

2.Lila

 lila nokti za proleće 2023
Vraćaju se trendovi 90 – tih, a među njima je i lila boja. Tada su zidovi skoro svake devojke bili obojeni u lila boju. U garderobi i šminkanju je takođe lila bila dominantna, kao i u sferi manikira. Sada je ova nijansa laka ponovo aktuelna i izgleda nenametljivo, a opet dovoljno ženstveno i elegantno. Ova prelepa pastelna nijansa je topla preporuka za nokte za proleće 2023 godine.

3.Beli nokti za proleće 2023

 beli nokti za proleće 2023
Kada je u pitanju minimalistički manikir onda nam na pamet između ostalog padaju i beli nokti. Beli manikir je u trendu već nekoliko sezona i nosiće se i tokom proleča. Izgleda elegantno, čisto, sofisticirano i uklapa se uz sve dužine i oblike noktiju. Smatra se da će biti jedan od najvećih manikir trendova tokom 2023 godine. To nas raduje jer se opet radi o vanvremenskoj boji koja se dobro kombinuje uz sve odevne kombinacije. Takođe beli nokti se mogu nositi u svim prilikama od poslovnih, preko kežual pa sve do večernjih i svečanih.

4.Pistachio zelena

 tamno zeleni
Verovatno jedna od najraznovrsnijih nijansi u prolećnoj liniji lakova za nokte jeste zelena boja. Prelepe, upečatljive nijanse zelenog laka su poslednjih godina privukle veliku pažnju žena i sve su prisutnije u modnom svetu. Za ovu sezonu se preporučuje pistaći zelena kao pastelna zagasita nijansa koja ima svoje tamnije tonove koji vuku na maslinasto zelenu, ali i svetlije tonove koji podsećaju na mint zelenu. Osvežavajuća nijansa koja zrači i privlači pažnju gde god da se pojavite.

5.Boja roze gumenih bombona

 svetlo roze
Bubblegum pink je nova trendi nijansa za proleće 2023 godine. U pitanju je jarko roze boja. Međutim, njeni tonovi variraju od boje fuksije, preko crvenkasto roze pa sve do pastelnijih roze nijansi.Ova nijansa laka izgleda moćno, ženstveno i privlači pažnju. Možete je nositi samostalno ili kombinovati sa drugim nijansama.

6.Narcis žuti nokti za proleće 2023

 narcis zuti nokti za proleće 2023
Nekako postoji nepisano pravilo da se tokom proleća nosi odeća kao i manikir koji podseća na nijanse prolećnog cveća. Jedna od tih nijansi je i žuta inspirisana narcis cvetom. Narcis dominira tokom proleća u baštama i karakterističan je samo za ovo godišnje doba. Međutim nokti u boji narcisa se mogu nositi i duže odnosno tokom cele godine jer se radi o jednoj pastelnijoj nijansi koja može na pravi način da osveži svaku vašu odevnu kombinaciju, a pogotovo minimalističku.

7.Akvamarin nokti za proleće 2023

 akva marin
Kada su upitanju prolećne boje za nokte ni jedna nije tako transparentna kao akva nijanse. Sam pogled na ove nijanse stavlja nas u praznično raspoloženje čak i kada je sivo i kišovito nebo iznad nas.

8.Boja mandarine

 boja mandarine
Svetlo narandžasti nokti su sinonim za toplije mesece. Iako možda nećete odlaziti na egzotično mesto da biste ih pokazivali ipak možete, tokom proleća, isprobati ovu nijansu laka koja je ukusna i osvežavajuća poput pravih mandarina.