Vreme je da kažemo zbogom staroj frizuri i da pronađemo neku novu koja je u trendu i koja će nam lepo stajati. Pogledajte koje su frizure trenutno popularne. Možda među njima pronađete neku koja i Vama odgovara.

1.    Nova pletenica
Ova pletenica se razlikuje od klasičnog načina pletenja kose. Naime, napravite više manjih pletenica od delova kose različitih dužina i osigurajte ih gumicama. Zatim ih sve zajedno povežite jednom trakom u zajedničku pletenicu. Da biste napravili ovu frizuru potrebno je da imate kosu do ramena ili još dužu.
Nova pletenica
2.    Nova polu podignuta kosa
Najpre je potrebno oprati kosu suvim pranjem da bi se obezbedila potrebna tekstura i zapremina kose. Povucite gornju polovinu kose unazad i uvijte je tako da napravite polu savijen konjski rep. Za ovu frizuru je potrebno da imate dužu prirodnu talasastu kosu. Na ovaj način ste postigli frizuru koja predstavlja spoj romantike i ozbiljnosti.
 Nova polu podignuta kosa
3.    Nova piksi frizura
Potrebno je da imate kratku piksi frizuru. Operite kosu i sušite je fenom tako što je uz pomoć okrugle četke terajte dalje od lica. Zatim je uz pomoć voska oblikujte i učvrstite. Na ovaj način ste dobili piksi frizuru sa rokenrol elementima.
Nova piksi frizura
4.    Novi konjski rep
Potrebno je naneti sprej za teksturu kose. Zatim kosu pomerite na stranu i uvijte je tako da napravite velike, labave talase. Na kraju osigurajte kosu trakom. Cilj je da ovaj konjski rep ne izgleda previše uredan, već naprotiv ležeran i opušten.
Novi konjski rep
5. Novi stil ravne kose
Da biste napravili ovu frizuru potrebno je da imate dužu slojevitu kosu. Prvo prstima nanesite balzam za kosu i to kao na slici. Šiške na gore, a ostatak kose iza ušiju. Zatim nanesite lak za kosu i po potrebi je učvrstite šnalicama.

Novi stil ravne kose

6.    Nova updo frizura
Nova podignuta updo frizura se razlikuje od tradicionalne po tome što je opuštenija, neurednija i ima više teksture i slobodnih pramenova. Treba da izgleda kao da ste je slučajno zakačili unazad u obliku punđe. Ova frizura se slaže uz fensi maturske haljine, ali je možete nositi i u kežual varijanti.
 Nova updo frizura
7.    Nova talasasta kosa
Cilj je da devojke sa prirodno talasastom kosom ne koriste viklere već da  suše kosu tako što je okrenu unazad i rukom prate talase. Viklere možete koristiti na suvoj kosi i to samo za oblikovanje krajeva kose.
Nova talasasta kosa

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име