Nadolazeći dani su prepuni Sunca, ali ukoliko niste ljubitelj prirodno preplanule kože, ne brinite, na tržištu postoji pregršt preparata koji su namenjeni potamnjenju tena. Uz njihovu pomoć, mnogi će pomisliti da ste se upravo vratili s mora. Pogledajte šta je od ovih preparata trenutno u trendu u svetu.

Buxom preparati za zatamnjenje koze

Buxom preparati

Ovaj preparat dolazi iz Buxom-a i imate na raspolaganju dve varijante. Prva nosi nazic Tahiti, a druga Maldivi. Prva stvar koju ćete primetiti kod ovih potamnjivača je prelep miris. Miris asocira kao da ste se upravo vratili s plaže, pili neki voćni napitak i dobro se proveli. A to je zbog toga što u ovim preparatima ima dosta Kokosovg ulja. Možda niste to znali, ali kokosovo ulje prirodno sprečava kožu lica da se osuši, i to je jedan od razloga zašto ga ima u ovom preparatu. Ako imate suvu kožu, ova dva preparata su upravo za vas. Još jedna prednost ovih preparata je što praktično sami određujete nijansu boje kože i to vrlo prosto, jednostavnim doziranjem. Kod većine drugih preparata to nije slučaj.

St. Tropez

St tropez
Ukoliko niste pristalica preparata poput onih koje proizvodi Buxom, sve je u redu jer imate na raspolaganju kremu St. Tropez.Krema se pre svega lako nanosi, i osvežava kožu i uopšte ne miriše kao potamnjivač kože. Što je više koristite, to će tamnija biti vaša koža. Ali, ne zaboravite da nakon nanošenja uvek dobro isperete ruke kako ne biste dobili zatamnjene dlanove. Evo kako izgleda ovaj preparat u akciji

Ako pa volite zatamnjenu kožu a niste ljubitelj krema i zatamnjivača, pravo rešenje je puder. Ovaj preparat nanosite neznom metlicom i njegov naziv je Bronzed and Poreless. Rezultat primene ovog preparata je koža prirodnog izgleda, možete izvući senke ukoliko ste dovoljno vešti.

Bronzed and Poreless

brp

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име