Poznati švajcarski proizvođač satova Omega je nedavno pokrenuo novu klasičnu liniju ženskih satova Ladymatic. Radi se o liniji satova koji su prvi put lansirani davne 1955 godine. Od tada do danas predstavljaju jedne od najlepših ženskih satova na svetu.
Novi Ladymatic satovi su još ženstveniji i elegantnii tako da osvajaju ženska srca na prvi pogled. Sadrže kućište od 34mm i napravljeni su od kombinacije 18 karatnog crvenog i žutog zlata i nerđajućeg čelika. Staklo je od safira, a mehanizam je jedan od najmanjih i najboljih na svetu.
Postoji veliki izbor Ladymatic satova. Unutrašnjost kućišta može imati crnu, belu, braon, ljubičastu, roze i sivu boju. Takođe je unutrašnjost kućista kod nekih satova luksuzna sa dijamantima raspoređenim u vidu cveta. Oko kućišta i na narukvici su  prisutni dijamanti i biseri. Narukvica može biti od zlata ili satena raznih boja.
Ladymatic vole poznate dame širom sveta jer su dovoljan modni detalj i uz formalnu i uz neformalnu garderobu. Nicole Kidman je jedna od poznatih ličnosti koja sa ponosom na svojoj ruci nosi Ladymatic sat.

Pogledajte reklamu i galeriju slika:

Slike i materijal preuzeti sa zvanicnog sajta Omega

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име