Ako ste ljubitelj satova predlažemo Vam da pogledate koji satovu su popularni na modnoj sceni i pri tom nisu mnogo skupi.

1.    Sat sa nitnama

 Sat sa nitnama
Ovaj okrugli platino sat sa nitnama izgleda kao velika narukvica koja zauzima ceo zglob. U trendu je i košta oko 30 dolara. Dostupan je u crnoj, beloj i bež boji i vredan je pažnje.

2.    Gospodin cilindar

Gospodin cilindar
Ovaj muški stil sata za devojke izgleda veoma šarmantno i otmeno. Krasi ga kožni kaiš i od zlata ukrašeno lice gospodina sa brkovima i šeširom. Sat je predivan, kicoški i košta oko 33 dolara.

3.    Vintage sat sa biserima

Vintage sat sa biserima
Vintage sat sa modnim detaljima koji nas podsećaju na stara dobra vremena. Sa veštačkim dijamantima i biserima ovaj ženstven i elegantan sat se može naći po ceni od 32 dolara. U trendu je i može se nositi na posao kao i uveče na žurkama.

4.    Sat sa dijamantskim licem

Sat sa dijamantskim licem
Predivan i udoban sat sa silikonskim kaišem i licem koje je naglašeno veštačkim dijamantima je odličan da razbije monotoniju u toku radnih dana. Može se naći u crnoj i beloj boji i cena se kreće oko 23 dolara.

5.    Merona animal print sat

 Merona animal print sat
Predivan sat sa nervoznim šarama leoparda na licu i pozlaćenim kaišem deluje neukrotivo i pristaje žešćim damama. Cena se kreće oko 20 dolara.

6.    Sat sa leptir mašnom

Sat sa leptir mašnom
Predivno i originalno dizajniran sat sa rotirajućim kazaljkama u vidu crne kravate. Sa zlatnim kaišem izgleda veoma elegantno i cena se kreće oko 40 dolara.

7.    Sat sa srebrnom narukvicom

Sat sa srebrnom narukvicom
Ovaj glamurozno, srebrno tonirani sat sa veštačkim dijamantima izgleda skupo. Međutim njegova cena se kreće oko 20 dolara.  Priznaćete da je luksuzan i to bez luksuznih troškova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име