U Holivudu tokom snimanja filmova je takođe prisutno mešanje posla sa zadovoljstvom. Puno glumaca koji su igrali parove u filmovima su to postali i u stvarnom životu. Pogledajte listu od 25 parova na filmu i van filma. Neki su raskinuli, međutim postoje i oni koji su još uvek zajedno.

1.    Ben Affleck i Jennifer Lopez

Ben Affleck i Jennifer Lopez
Glumili su bračni par u filmu Jersey Girl. U stvarnom životu su bili zajedno od 2002 do 2004 godine.

2.    Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kurt Russell
Glumili su ljubavni par u filmu Overboard. Inače njih dvoje su se prvi put upoznali 1983 godine na snimanju filma Swing Shift i smatraju se jednim od najuspešnijih holivudskih parova s obzirom da su 30 godina proveli zajedno.

3.    Jenna Dewan i Channing Tatum

 Jenna Dewan i Channing Tatum
Igrali su ljubavni par koji zajedno pleše u filmu Step up. Posle filma su ostali zajedno, a venčali su se 2009 godine.

4.    Sienna Miller i Jude Law

Sienna Miller i Jude Law
Ljubavni par su bili u filmu Alfie. U stvarnom životu su bili zajedno sve dok Jude Law nije prevario Siennu sa dadiljom njihove dece. Mirili su se 2009 pa opet raskinuli. Sada je Sienna Miller sa Tom Sturridge.

5.    Will Smith i Jada Pinkett Smith

Will Smith i Jada Pinkett Smith
Glumili su bračni par u filmu Ali koji govori o životu legendarnog boksera Muhammad Ali. Ovo dvoje glumaca su se prvi put sreli 1990 godine na snimanju drugog seta tv serije The Fresh Prince of Bel Air. U međuvremenu su snimili pomenuti film Ali, venčali se i bili zajedno do 1997 godine.

6.    Tim Robbins i Susan Sarandon

Tim Robbins i Susan Sarandon
Glumili su ljubavnike u filmu Bull Durham. Prvi put su se sreli 1986 godine na setu filma Bull Durham. Njihova veza je trajala sve do 2009 godine.

7.    Reese Witherspoon i Ryan Phillippe

 Reese Witherspoon i Ryan Phillippe
Smuvali su se na snimanju filma Cruel Intentions 1999 godine. Ubrzo su se venčali, dobili dvoje dece, bili sedam godina u braku, a onda rastali.

8.    David Arguette i Courteney Cox

David Arguette i Courteney Cox
Upoznali su se na snimanju filma Scream. Nakon toga su se smuvali i bili
u braku 11 godina od 1999 do 2010 godine.

9.    Dominic Cooper i Amanda Seyfried

Dominic Cooper i Amanda Seyfried
Bili su ludo zaljubljeni u filmu Mamma Mia. Nastavili su da se viđaju i nakon snimanja filma.

10.    Nicole Kidman i Tom Cruise

Nicole Kidman i Tom Cruise
Prvi put su glumili zaljubljeni par u filmu Far and Away. Počeli su da se zabavljaju tokom snimanja filma Days of Thunder, venčali su se kad su završili sa snimanjem ovog filma i bili su u braku do 2001 godine.

11.    Jim Carrey i Renee Zellweger

Jim Carrey i Renee Zellweger
Smuvali su se već na prvom sastanku tokom čitanja scenarija za film Me, Myself & Irene. Rastali su se posle godinu i po dana zabavljanja.

12.    Gwyneth Paltrow i Brad Pitt

Gwyneth Paltrow i Brad Pitt
Igrali su zaljubljeni par u filmu Seven. Zatim su se verili, ali su ubrzo nakon šest meseci raskinuli.

13.    Annette Bening i Warren Beautty

Annette Bening i Warren Beautty
U filmu Love Affair su se sreli slučajno u avionu i odmah su kresnule varnice. Odlučili su da se sastanu posle mesec dana ponovo, ali se jedan od njih nije pojavio. U stvarnom životu su se prvi put sreli prilikom snimanja filma Bugzy. Venčali su se 1992 godine, a dve godine kasnije je ovaj film premijerno prikazan.

14.    Shia LaBeouf i Carey Mulligan

Shia LaBeouf i Carey Mulligan
Glumili su ljubavni par u filmu Wall Street, Money Never Sleeps. Upoznali su se preko reditelja Oliver Stone, nekoliko meseci zabavljali pa raskinuli.

15.    Ben Stiller i Christine Taylor

Ben Stiller i Christine Taylor
Glumili su ljubavnike u filmu Zoolander. Prvi put su se upoznali 1999 godine, venčali 2000 godine, do sada imaju dvoje dece i još su zajedno.

16.    Miley Cyrus i Liam Hemsworth

Miley Cyrus i Liam Hemsworth
Smuvali su se jednog leta u filmu The Last Song. U stvarnom životu je Miley svog australijskog dečka upoznala na setu filma Nicholas Sparks 2009 godine. Bili su zajedno godinu dana pa raskinuli. Sada su ponovo zajedno i verili su se.

17.    Zac Efron i Vanessa Hudgens

 Zac Efron i Vanessa Hudgens
Glumili su zaljubljeni par u filmu High School Musical. Od tog filma 2006 do 2010 su bili zajedno i u stvarnom životu.

18.    Alex Pettyfer i Dianna Agron

Alex Pettyfer i Dianna Agron
Smuvali su se na snimanju filma I Am Number Four, ali su raskinuli ubrzo nakon puštanja filma.

19.    Anna Faris i Chris Pratt

Anna Faris i Chris Pratt
Upoznali su se i smuvali na snimanju filma Take Me Home Tonight. Verili su se u januaru 2009, a venčali jula iduće godine.

20.    Robert Pattinson i Kristen Stewart

Robert Pattinson i Kristen Stewart
Smuvali su se na snimanju The Twilight Saga. Bili su veoma romantičan par sve dok Kristen nije prevarila svog dragog u leto 2012 godine. Mirili su se pa ponovo raskidali. Trenutno nisu zajedno.

21.    Kristen Bell i Dax Shepard

Kristen Bell i Dax Shepard
Ovo dvoje glumaca su već bili zajedno pre nego što su glumili par u zajedničkom filmu Hit and Run. Verili su se i očekuju dete.

22.    Paul Dano i Zoe Kazan

Paul Dano i Zoe Kazan
Oni su već neko vreme zajedno. Glumili su zajedno u filmu Meeks Cutoff, kao i u filmu Ruby Sparks za koji je Kazan pisala scenario.

23.    Brad Pitt i Angelina Jolie

Brad Pitt i Angelina Jolie
Pojavili su se u filmu Mr. & Mrs. Smith u kom su glumili bračni par plaćenih ubica pri čemu kriju jedan od drugog svoj pravi posao sve dok ne dođu u situaciju da se međusobno poubijaju. Upoznali su se na snimanju ove akcione komedije i to u trenutku kada je Pitt još bio u braku sa Jennifer Aniston. Ubrzo nakon filma su počeli da žive zajedno i sada imaju šestoro dece i pripremaju svadbu.

24.    Ryan Reynolds i Blake Lively

Blake Lively And Pattel

Upoznali su se na setu filma Green Lantern. Smuvali su se iako je Reynolds bio u braku sa Scarlett Johannson. Nakon razvoda počeli su da žive zajedno i venčali su se septembra prošle godine.

25.    Dev Patel i Freida PintoRyan Reynolds i Blake Lively
Sreli su se na snimanju filma Slumdog Millionaire, nakon filma su počeli da se zabavljaju i sada žive zajedno u Los Anđelesu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име