Biseri su uvek u trendu. Smatraju se vrlo zahvalnim nakitom koji može da se nosi  uz dnevnu i večernju toaletu. Takođe svi kod kuće imaju bar jedan komad bisernog nakita. Pogledajte kojih osam bisernih nakita se smatraju najpopularnijim.

1.    Klasična biserna ogrlica

Klasična biserna ogrlica
Ovakve ogrlice skoro svi imamo kod kuće, a nisu ni skupe. Mogu se nositi uz različitu garderobu, a izuzetno lepo stoje uz malu crnu haljinu.
2.    Biserne minđuše sa prelivajućim bojama

Biserne minđuše sa prelivajućim bojama
Ove minđuše izgledaju sjajno. Ponekad su zelene ili ljubičaste pa čak i crne kad ih pogledate. To je sve efekat prelivajućih boja.  Možete ih nositi na posao uz klasičnu poslovnu garderobu. Lepo stoje uz mini suknje kao i uz srebrne haljine za žurke.
3.    Čokoladne perle

Čokoladne perle
Biseri boje čokolade izgledaju u isto vreme i močno i toplo. Lepo se slažu uz garderobu neutralnih i pastelnih boja kao i uz  različite nijanse roze boje.
4.    Luksuzni slojeviti biserni nakit

Luksuzni slojeviti biserni nakit
Ova luksuzna narukvica predstavlja spoj dijamanata, bisera i srebrnih šiljaka. Dobro se slaže uz crnu garderobu i koktel haljine oštrijih boja.
5.    Seksi biserna ogrlica

 Seksi biserna ogrlica
Seksi ogrlica predstavlja spoj bisera i metalnih šiljaka. Pristaje uz rokenrol garderobu kao što su farmerke i kožne jakne.
6.    Elegantne biserne minđuše

Elegantne biserne minđuše
Elegantne minđuše sa velikim biserom se mogu naći u različitim bojama, ali je najbolje nositi bele ili roze bisere. One pristaju skoro svakom outfitu, a roze biserne minđuše izgledaju meko i lepo i ističu oči i ženstvenost.
7.    Crni metalni biseri

Crni metalni biseri
Možda neko ne voli crne bisere, ali oni mogu vrlo lepo da se kombinuju sa garderobom. Mogu se nositi uz haljine jarkih i kontrastnih boja, ali i uz tople roze džempere i plave ili crne farmerke. Isto važi i za narukvice i minđuše sa crnim biserima.
8.    Biserni prsten

Biserni prsten
Veliki biserni koktel prsten može biti crne ili neke druge boje. Pristaje uz različitu garderobu od uskih farmerica i jakni do slatkih koktel haljina. Izuzetno lep i glamurozan komad nakita.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име