Viktoria Beckham, bivša pevačica grupe Spice Girls i modna dizajnerka važi za hladnu i rezervisanu osobu koja se na svim fotografijama pojavljuje ledeno. Ova 39 – godina stara supruga fudbalera Becham-a međutim pored Poker Face fotografija ima i jednu na kojoj izgleda sasvim drugačije, lepršavo, opušteno i prirodno.

Najbolji način da uhvatite svog idola u prirodnom izdanju je Tviter, ma koliko to čudno zvučalo, istina je. Na svom zvaničnom nalogu, Viktorija Bekam nije krila zadavoljstvo što se ponovo nalazi u Los Anđelesu. To prilikom podelila je fotografiju na kojoj se nalazi ispred holivudskog znaka u Južnoj Kaliforniji, sa rukama pobednički podignutim uvis i na prstima. viktorija-bekham

Ovakvu Viktoriju mi do sada još uvek nismo videli. Zadovoljstvo je očigledno vidljivo na njenom licu. Nakon 7 meseci provedenih u Londonu, porodica Bekham će neko vreme boraviti u Kaliforniji.
Nešto kasnije upitana kako to da nam je podarila fotografiju na kojoj se sasvim prirodno smeje, Viktorija je samo kratko rekla da je ona u suštini nasmejana osoba koja je prestala da se smeje onog trenutka kada je ušla u svet visoke mode.

Da li ovo govori više o samoj Viktoriji Beckham ili o tom svetu mode, presudite sami.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име