Zaboravite odeću u crnoj, sivoj, beloj, bež, braon i sličnim bojama koje uglavnom imamo svi u garderoberima i najčešće kombinujemo iz godine u godinu. Ove sezone probajte četiri nove neočekivane, ali sjajne kombinacije boja koje su veliki hit na instagramu. Pogledajte o kojim je kombinacijama boja reč.

1. Roze i kamel
Svetlije nijanse roze boje izgledaju moćno u kombinaciji sa nijansama kamel boje. Izaberite jedan roze komad odeće poput pantalona ili suknje, a ostatak može biti u neutralnoj kamel boji napr. kaput i čizme.

2. Narandžasta i kobalt plava
Plava boja je proglašena za boju 2020. godine. Nosiće se sve nijanse plave. Vi probajte kobalt plavu da uklopite uz narandžastu boju. Dobićete ultra moderan outfit.

3. Zelena i lila boja
Na modnim pistama se često kombinuju ljubičasta i zelena. Međutim, da biste dobili nešto jednostavniji, ali i dalje šik outfit uklopite zelenu sa nežnom nijansom ljubičaste kao što je lila boja.

4. Žuta i teal boja
Neki teal boju zovu tirkinznom, tamno zelenom, rezedo bojom. Dobra strana ove boje jeste što kao i crna ide uz sve druge boje. Ove sezone teal boju kombinujte sa žutom. Kontrast kombinacija toplih i hladnijih nijansi kao rezultat daje odmereni i klasični outfit.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име