Rediteljski debi Penelope Kruz će možda dobiti epitet najsleksipilnijeg kratkog filma snimljenog ikada. Ova 39-godina stara glumica koja je skoro postala majka po drugi put i dobitnica Oskara nedavno je stala iza kamere po prvi put i režirala reklamni spot za  Agent Provocateur i njihovu liniju donjeg, seksi veša. Penelope je zajedno sa svojom sestrom Monikom učestvovala u dizajniranju te linije donjeg veša.
Priča je pomalo fantastična ali veoma zanimljiva. Glavni akter, Španski glumac Miguel Angel poseduje magične naočare koje mu daju moć da vidi žene bez njihove odeće. Čuda počinju da se događaju na gala žurci u Madridu gde on susreće prelepe modele i na njima vidi samo donji veš i seksi rublje. Svi modeli naravno nose donji veš koje su dizajnirale sestre Kruz u tandemu. Pri kraju videa on dolazi u susret sa Irinom Shayk, poznatim modelom  i … pa, možda je najbolje da odgledate kratki film i sami. (Ukoliko vaš browser ne podržava player, da biste ga pogledali razvucite player na full screen mode)

Komentarišući svoj rediteljski prvenac, Penelope je izjavila kako nije imala nameru da u filmu težište budu samo ženska tela i obline, već da pokuša da na izvestan način baci akcenat na brend.
Penelope je još izjavila kako je ovo rediteljsko iskustvo nešto zaista novo, kao i da se u ceo taj projekat unela i srcem i dušom.
“U filmu se pojavljuju modeli svih oblika i veličina jer sam želela da žene shvate da je ovaj brend upravo namenjen širokom ženskom auditorijumu” – rekla je rediteljka Penelope Kruz

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име