Ovog proleća nosiće se frizure različitih dužina. Duga talasasta kosa se naročito izdvojila, ali tu je i duža bob ili lob frizura kao i raznovrsne kratke frizure. I dalje su popularne pletenice, konjski rep, punđe kao i šnale, trake, rajfovi i ostali ukrasi za kosu. Pogledajte koje frizure će obeležiti
1.    Boho talasi
Ponovo je aktuelna duga kosa i to sa nežnim i prirodnim talasima koji naginju ka boho stilu. Radi se o mekim, labavim loknama koje se suptilno spuštaju do ramena i celoj frizuri daju potreban volumen, prirodni izgled i prolećnu lepršavost.


2.    Mokra kosa
Kosa koja izgleda kao da ste upravo izašli iz vode je novi modni trend ove sezone. Najpre se pojavila na modnim pistama, ali postaje sve prisutnija i na ulicama širom sveta. Smatra se da će biti veliki hit ovog leta.


3.    Glamurozni talasi
Velike, glatke, seksi i  glamurozne lokne su bile zaštitni znak Brigitte Bardot. Ova bombastična i voluminozna frizura je ponovo popularna i preporučuje se za svečane prilike.


4.    Lob frizura
Lob ili duža bob frizura je naročito popularna kod poznatih dama. Radi se o jednostavnoj, svestranoj i elegantnoj frizuri koja nije ni prekratka ni predugačka. Samim tim je laka za održavanje i oblikovanje. Ovog proleća se preporučuje talasasti lob sa tupo isečenim krajevima koji celoj frizuri daju prirodan i pomalo neuredan izgled.


5.    Kratka bob frizura
Postoje različite vrste bob frizura. Pored duže bob ili lob frizure ovog proleća će se nositi i klasične kratke bob frizure. Ove frizure lepo stoje i na ravnoj i na talasastoj kosi. Od bob frizura se za ovu sezonu očekuje samo da ima što više volumena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име