Stilisti i modni kreatori vole jesen kao modnu sezonu. Sa hladnim danima na scenu stupaju luksuzni modni detalji kao što su marame, rukavice, šeširi, nakit i tako dalje. Pogledajte listu pet najomiljenijih modnih dodataka.

1.    Vintage šeširi

Šeširi koje su nekada nosile poznate glumice i koji su bili popularni 1920 godine su ponovo u trendu ove sezone. Takođe se dosta nose kopije šešira iz 1940-tih i 1970-tih godina. Zato nabavite svoj vintage ili retro šešir sa printom leoparda i mašnom i budite u trendu ove jeseni.

2.    Marame sa životinjskim printom

U modi su raskošne marame sa divljom teksturom kao što su print leoparda, zebre, žirave i posebno interesantne marame sa printom paunovog perja. Marame mogu biti od različitih materijala, ali se najviše nose satenske.

3.    Glamurozne rukavice

Nose se duge, kraće i rukavice bez prstiju u svetlim bojama od kašmira, kože i antilope. Takođe su prisutne ove sezone rukavice sa dekorativnim dragim kamenjem ili drugim detaljima kao što su kopče, rajsferšlus, puf  dizajn i tako dalje.

4.    Nakit sa dragim kamenjem

Dramatični nakit sa dragim kamenjem u živim bojama daje sjajan pečat svakoj odevnoj kombinaciji. Ovakav nakit može biti skup zato možete kao zamenu naći neki sa imitacijom dragog kamenja.

5.    Visoka moda

Možda bi trebalo da nabavite baren jedan dragocen modni detalj i da ga nosite u specijalnim prilikama. Na primer kao ova polirano crna narukvica u obliku dijamanta  i sa urezanim dragim kamenčićem. Možete da potražite i neki drugi vredniji nakit od zlata ili originalnih dijamanata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име