Pletene kape su veoma slatke i moderne. Štite glavu od hladnoće, ali takođe su najbolji izbor ukoliko nemate vremena da sredite frizuru. Mogu se naći u različitim modelima i bojama. Možete ih i sami isplesti u boji i obliku koji želite. Evo nekoliko saveta kako da nosite pletene kape sa stilom.

1.    Pletena kapa i puštena kosa

Pletena kapa sa puštenom kosom najbolje stoji damama sa okruglim licem, jer daje prividnu sliku da je lice izduženije. Kapa Vam ne može poremetiti frizuru jer nije u dodiru sa pramenovima kose koji su slobodni i  u centru su  pažnje. Na ovaj način postižete moderam i šik izgled.

2.    Pletena kapa i tupe šiške

Još jedan odličan način da učinite okruglo lice mršavijim je da kombinujete pletenu kapu sa tupim šiškama i puštenom kosom. Na ovaj način postižete zabavan i mladalački izgled.

3.    Pletena kapa i kosa u pletenici

Dame vole da nose pletenu kapu u kombinaciji sa pletenicom u kosi. Na taj način izgledaju kao curice. Predlažemo da prvo napravite pletenicu pa tek onda stavite kapu i uklopite ih u savršenu celinu.

4.    Pletena kapa preko ušiju

Kada su hladni i vetroviti dani pletenu kapu nosite preko ušiju. Na ovaj način postižete moderan i trendi izgled, ali i štitite uši i celu glavu od hladnoće.

5.    Nosite svetlu pletenu kapu

Oživite i ulepšajte bilo koju odevnu kombinaciju dodavanjem pletene kape u svetlim pop bojama. Pletene kape možete naći u različitim bojama i modelima. Ako Vam je zimska garderoba tamnija, svetla kapa će Vam ulepšati celokupni izgled. Izgledaćete mladalački i biti u trendu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име