Torbe su must have modni detalj bez kojih se ni jedna odevna kombinacija ne može zamisliti. On njih se zahteva da budu pre svega funkcionalne odnosno da u njih stane sve ono što nam je potrebno za posao ili izlazak u grad. Takođe bi trebalo da izgledaju lepo i da odgovaraju našem stilu odevanja. Danas na tržištu postoji veliki izbor raznovrsnih torbi među kojima su stilisti izabrali pet modela koje možemo nositi u svim prilikama od poslovnih, preko kežual do svečanih. Pogledajte o kojim je modelima torbi reč.
1.    „Tote“ torbe
Tote torbe predstavljaju klasične torbe jednostavnog najčešće pravougaonog oblika koje sadrže drške i zatvaraju se po sredini. U zavisnosti od dužine dršaka možete ih nositi u ruke ili na rame. Tote torbe dolaze u više boja i printova i takođe mogu biti napravljene od različitog materijala. Kožne tote torbe u neutralnim bojama kao što su crna, bež, kamel, braon su idealne za poslovne prilike. Sa druge strane platnene tote torbe u svetlijim letnjim printovima su savršene za plažu.


2.    „Duffel“ torbe
Radi se o većim torbama koje podsećaju na putničke torbe. Veće duffel torbe možete nositi na putovanja dok su manje prikladne za odlazak u teretanu direktno sa posla. Manje duffel torbe izgledaju profesionalno i šik i samim tim su dobar izbor za poslovne prilike.


3.    „Bucket“ torbe
Bucket torbe modne blogerke obožavaju i rado nose jer su savršeni dodatak Street Style kombinacijama. Klasičniji modeli bucket torbi napravljenih od antilop ili obične kože i u neutralnim bojama su dobar izbor za poslovne prilike.

4.    „ Hobo“ torbe
Radi se o rastegljivim torbama u obliku polumeseca koje izgledaju ženstveno i šik. Ako volite boemski stil odevanja onda izaberite hobo torbu od antilop kože i sa resama. Sa druge strane hobo torbe u pastelnim ili neutralnim bojama će svaku Vašu poslovnu kombinaciju učiniti još ženstvenijom i modernijom.


5.    Rančevi
Rančevi nisu samo za škole. Poslednjih godina su sve prisutniji na ulicama kao deo zanimljivih Street Style kombinacija. Stilisti savetuju da Vaše monotone poslovne kombinacije ovog proleća obavezno začinite rancem u beloj ili nekoj jarkoj upadljivoj boji. Rančevi su veoma funkcionalni i praktični tako da ih slobodno možete nositi i u kombinaciji sa nekim drugim torbama kao što su lap top torbe ili putničke torbe. Dovoljno je samo da ih stavite na leđa i nećete ih ni osetiti.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име