Crvene cipele se smatraju seksi i smelim. Međutim, mnoge dame ih ne nose jer se plaše da neće biti u stanju da ih pravilno kombinuju. Zato Vam predlažemo da pogledate neke od lakih i interesantnih odevnih kombinacija koje uključuju crvene cipele.

1.    Crvene cipele i tamni džins
Ovo je jedna neverovatna kombinacija koju možete nositi tokom dana. Uz tamne farmerke se lepo slažu jarko crvene cipele od meke kože i sa štiklom srednje dužine, zatim crvene sandale kao i crvene baletanke. Farmerke bi trebalo da budu što jednostavnije kako bi cipele bile u centru pažnje.
Gore nosite jednostavnu belu majicu ili košulju, metalni ili žičani nakit, velike naočare za sunce i torbu u svetloj neutralnoj boji. Na ovaj način ćete postići moderan, kežual outfit. Kao dodatak možete staviti crveni kaiš ili crvenu maramu oko vrata.
Crvene cipele i tamni džins
2.    Crvene cipele i letnja haljina
Tokom vrelih letnjih dana uz omiljene crvene sandale ili baletanke možete nositi letnje haljine. Pronađite lepe, svilene, kraće haljine u svetlim bojama i stavite šešir na glavu. Tradicionalno se crvene cipele najbolje kombinuju sa belom haljinom koja na sebi ima crne, teget ili sive detalje. Takođe haljina može imati i cvetni print, ali pod uslovom da nije prevelik.
Crvene cipele i letnja haljina
3.    Crvene cipele i poslovna kombinacija
Da li Vam je dosadilo da uvek iste odevne kombinacije nosite na posao? Naravno poslovna garderoba treba da poštuje određene standarde. Uz klasične crvene cipele sa niskom petom možete obući suknju  u neutralnoj boji dužine do kolena, belu ili svetlo plavu košulju i sigurno ćete biti kraljica stila na poslu. Vodite računa samo o tome da crvena boja na cipelama nije previše živa. Odlučite se za nešto tamniju ili manje vatreno crvenu. Ako izaberete boju burgundija nećete pogrešiti.
 Crvene cipele i poslovna kombinacija

4.    Crvene cipele u kombinaciji za žurku
Crvene cipele su odličan izbor za večernji izlazak u grad. Za ovu priliku se možete igrati sa bojama i dezenima. Možete kombinovati svoje neobične, crvene visoke potpetice sa ekstravagantnim haljinama. Haljina može biti u crnoj, plavoj, bež, ljubičastoj pa čak i u tirkiznoj boji. Može imati šljokice i druge šljašteće detalje.
 Crvene cipele u kombinaciji za žurku
5.    Crvene cipele i klasični stil
Malu, crnu haljinu sve dame vole. Ali ona izgleda očaravajuće i vanvremenski u kombinaciji sa jarko crvenim visokim potpeticama. Zabavite se noseći Vaše crvene cipele i uživajte u posmatranju kakav one hipnotišući efekat imaju na sve koji se nalaze u Vašoj blizini.
Crvene cipele i klasični stil

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име