Mnoge žene imaju problema sa viškom kilograma. Pokušavaju različitim dijetama do dođu do savršene linije. Međutim postoje neki trikovi koji Vam mogu pomoći da prikrijete nedostatke i izgledate tanje.

1.    Tamne boje i isticanje atributa
Verovatno ste mnogo puta čuli da tamnije boje telo čine tanjim. Ovo ne znači da treba da izbegavate belu garderobu i da stalno nosite crnu. Odaberite svetliju odeću sa tamnim šarama koje se nalaze na delovima tela koje želite sakriti. Ako imate masne naslage na stomaku izaberite majicu koja ima tamnije delove duž pojasa. Možete nositi bluzu sa većim dekolteom da biste naglasili grudi umesto stomaka.
Ukoliko želite da prikrijete deblju zadnjicu odaberite farmerke sa tamnim vertikalnim prugama, a nikako sa džepovima i štampom pozadi. Ukoliko želite da prikrijete dodatne kilograme na butinama, a da pokažete svoje listove najbolje rešenje je duža suknja do kolena.
2.    Ne nosite široku odeću
Ljudi misle da širokom odećom mogu da prikriju višak kilograma. Vrećasta odeća može učiniti da izgledate još deblje i manje kao lopta. Ne kupujte ni preveliku ni premalu odeću već onu koja Vam odgovara.
3.    Jakna je Vaš najbolji prijatelj
Kada obučete jaknu Vaši ekstra kilogrami oko struka se neće videti. Odaberite postavljenu i tamniju jaknu tako da ispod nje možete nositi svetlije bluze. Jakna će savršeno sakriti stomak i struk će učiniti tanjim. Isto važi i za postavljene lanene košulje koje možete nositi kada je suviše toplo za jakne.
4.    Hodajte uspravno
Ukoliko imate višak kilograma nemojte hodati pogrbljeno. Ispravite leđa, podignite glavu i bradu i izgledaćete nekoliko kilograma tanje.
5.    Frizura i šminka
Punije dame treba da  izbegavaju kratku i  srednju bob frizuru. Opredelite se za dužu i slojevitu frizuru koja će lice učiniti tanjim. Lokne nisu dobre već je ravna kosa pravi izbor.
Kada se šminkate koristite korektor koji je tamniji od prirodne boje kože. Kombinujte ga sa tamnijim rumenilom od jagodica do uglova usana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име